- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.361
Birsey itiraf edeyim her etikette minnosprensesi yanlis yazıp bir yerden nickini bulup duzeltiyordum hangi harfti 2 tane diye once deniyorum deniyorum bulamıyorum sonra pes edip nicki ariyorumKısa ve öz isim alılırsınız belki sonsuza kadar kalırım böyle
Geldi kız retrokız retroda gelmedi daha sana erken mi etki etti naptı
Ya bende senin bu nicki unutuyorum etiket yapıcam aklıma glemiyoeBirsey itiraf edeyim her etikette minnosprensesi yanlis yazıp bir yerden nickini bulup duzeltiyordum hangi harfti 2 tane diye once deniyorum deniyorum bulamıyorum sonra pes edip nicki ariyorum
Onada metro diyesim geliyorGeldi kız retro
Ah kuzum sen en azından sadece nicki unutuyorsun diğerleri yeniden görüncede unutuyorlar. Biyiklarimdan bari hatirlasinlar diye geri koydumYa bende senin bu nicki unutuyorum etiket yapıcam aklıma glemiyoe
HahahahOnada metro diyesim geliyor
Profille özdeştin kalsın bariAh kuzum sen en azından sadece nicki unutuyorsun diğerleri yeniden görüncede unutuyorlar. Biyiklarimdan bari hatirlasinlar diye geri koydum
HahahaahBu kk da zaten hep erkek degilim diye ikna ya uğraştım aylarca bir daha ugrasamam vallahi
ayy ondan da mı geri kaldım ben ay sonu yılsonu derken herşeyden geri kalmışımGeldi kız retro
Resmi Elcinim icin değiştirmiştim ama olamadiHahahah
Profille özdeştin kalsın bari
Tabi canim siz beni erkek zannediyormussunuz. Bende zannettim muhabbetim sarmadı kızları rahatsız etmeyim dedim sonra diğer gruplarla muhabbet etmeye başladım. Bide beni saatlerce ses kaydı için ugrastirttin.Hahahaahilk geldiğin zmanlar ne çektin be
Sağol balımOff off kahvende köpük olayımafiyet olsun dutum
Pina miydi o
Pinaya dön sen
Sayemde güldüler doldu sayfalar
Pina sensin demi seni gdii seniTabi canim siz beni erkek zannediyormussunuz. Bende zannettim muhabbetim sarmadı kızları rahatsız etmeyim dedim sonra diğer gruplarla muhabbet etmeye başladım. Bide beni saatlerce ses kaydı için ugrastirttin.
Aminn güzel kalplimAllah hepimizdne razı olsun
Valla asıl sen alışİsmimi 3 ay sonra ancak değiştirebilicem kızlatalışın
Valla sayfalar dolunca bende direkt atlıyorum bazen yamerak ettim dönüp okuyım dedim ama sayfalar karıştı kurabişim
Topikte değildi kuzum özelde canına okuduk minnoşunBileydim dun gelir kafami dağıtırdim bende gülerdim acicik
Yaaa canım sen gel bana takıl ben sana herşeyi hatırlatırımayy ondan da mı geri kaldım ben ay sonu yılsonu derken herşeyden geri kalmışım
Ahahhaha ay birden bire geldin korktuk bşz zamanında bir üye yüzünden herkese şüphe ile bsksr olduk canımTabi canim siz beni erkek zannediyormussunuz. Bende zannettim muhabbetim sarmadı kızları rahatsız etmeyim dedim sonra diğer gruplarla muhabbet etmeye başladım. Bide beni saatlerce ses kaydı için ugrastirttin.
Sen hiç banlanmamıştın dimiAminn güzel kalplim
Valla asıl sen alışbizim takılmalarımıza neyse ki şakadan anlıyorsun valla yoksa şimdiye çoktan ban yemiştik hahaha
Hı hııı hiçççYaaa canım sen gel bana takıl ben sana herşeyi hatırlatırım
Ahahhaha ay birden bire geldin korktuk bşz zamanında bir üye yüzünden herkese şüphe ile bsksr olduk canım
Sen hiç banlanmamıştın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?