- 18 Kasım 2020
- 20.856
- 50.198
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.421
Açagım dedim ama nevreste ye sormadım dahaVayy senn yine mi yarışmaya giriyorsunyemek topiği açacaktın güyaaa kandırdın beni duygularımla oynadın zalımmmm
İnşAllah canım inşallahamin canım hayırlı zamanda inşaAllah
Kız ondaki çeyizden kalan tabaklara sunum yapcakmişVayy senn yine mi yarışmaya giriyorsunyemek topiği açacaktın güyaaa kandırdın beni duygularımla oynadın zalımmmm
Kış yemekleri diyor yaparım da sunum zorluyorAçagım dedim ama nevreste ye sormadım daha
Hhahs o zaman yeni gelin sunumu bekliyoruz minnoştanKız ondaki çeyizden kalan tabaklara sunum yapcakmiş
Ya ne fark eder ki. Sen ne pişirsem diye topik açıcanAçagım dedim ama nevreste ye sormadım daha
Başlık Hellaaa nin mutfağı tanrıça lezzetlerHatta dur ben işi hızlandırayım
Nevreste yaa biz minnoşa ne pişirsem topiği aç diyoruz. Açmıyor sana soracakmış bende hızlandırayım dedim açsın da kurtarsın bizi günlük yemek düşünme çilesinden
Bende sunum zorluyırKış yemekleri diyor yaparım da sunum zorluyor
Bakalım nasıl olacakHhahs o zaman yeni gelin sunumu bekliyoruz minnoştan
Ah nevroşşşHatta dur ben işi hızlandırayım
Nevreste yaa biz minnoşa ne pişirsem topiği aç diyoruz. Açmıyor sana soracakmış bende hızlandırayım dedim açsın da kurtarsın bizi günlük yemek düşünme çilesinden
Ahhaahahah ulaaaaa pare sesi kaynatırım bakBaşlık Hellaaa nin mutfağı tanrıça lezzetler
Ohh no noo nooo nooooBaşlık Hellaaa nin mutfağı tanrıça lezzetler
O değil de tobe töbe cuma cuma carpilicaz tanrıça falan filanOhh no noo nooo noooogelmem o zaman hıhhh
Tövbe tövbe hep bu minnoş işte yaO değil de tobe töbe cuna cuna carpilicaz tanrıça falan filantövbeler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?