- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.651
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.401
He onda değill kuzum keyfim yok pek
hayırdır canımHe onda değill kuzum keyfim yok pek
Daha nice seneleriniz olsunAlıştım gibi canım tam değil bu gün 2.ayımıza bitirdik
Değil tabide önceden annem kız kardeşim beraber yapardık çabuk bitrrdi birikmezdi şimdi tek başına herşeyi halletmen lazım yeöek ütğ süpür sil bitmiyor ama sevdiğin insnala aynı evde olmak güzel gerçekten
afiyet olsun canımEki Görüntüle 2967418
Kahvemi aldım da geldim .
Ne yapıyorsunuz bakalım kızlar?
Bugün neler yapacaksınız?
Kahve sohbeti yapalım biraz
Sorma yedik bi pohya ama o zaman siz niye evlendiniz diye sorasım geliyor çevremde herkes evli promosyon gibi takılıyorum yanlarında ayıramıyorlarda beni
A a ama ben dün sana nasılsın demiştimEki Görüntüle 2967418
Hayırlısı kuzumm midem bulanıyor uyuyamadım gecd bi nedenden dolayı içim burukhayırdır canım
Görmedim ki etiketi kuzuA a ama ben dün sana nasılsın demiştim
Kolay gelsin ben de öyle. Çalışmıyorum desem yalan olur evde de bir dünya iş varafiyet olsun canım
çalışıyorum işteyim fırsat buldukça buralara bakıyorum
sen nasılsın napıyorsun
aynen öyle ben istediğim gibi geziyorum istediğim saatte eve geliyorumSorma yedik bi poh
Yaa ne güzel işte sen daha özgürsünhani bi söz vardı neydi tam hatırlayamadım evliler bekarlara özeniyor bekarlar evliliğe miydi neydi öyle karışık bir şey ya
Aynen canım oluyor öyle ya bende dönmeyi unutuyorum kalıyor öyleGörmedim ki etiketi kuzu
Bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Bildirim bazen 30-40-50 olunca bazıları arada kaynıyor ya da görünmüyor mu anlamadım
Iyiyim sen nasılsın?
kolay gelsin sanada canım iş öyle yap yap bitmiyor kiKolay gelsin ben de öyle. Çalışmıyorum desem yalan olur evde de vur dünya iş var
Aynen canım ya öyle oluyor. Benim arkadaşların da bi pazarı var diyorlar görüşelim ama eşimde hafta sonu evdeaynen öyle ben istediğim gibi geziyorum istediğim saatte eve geliyorumevli arkadaşlarım için sıkıntı oluyor mesela görüşmemiz onlar gün içinde diyorlar e bende çalışıyorum bir akşamım var olmuyor yani hele birde çocuğu olan varsa önce birine bırakacak sonra gelecek o arada sürekli arayı kontrol edecek
Evet canım rabbim hayırlı bir eş nasip etsin inşallah2 ay oldu mu zaman ne çabuk geçiyor bir bakmışsın yıl dönümünüz gelmiş
İnşAllah migimDaha nice seneleriniz olsun
Afiyet olsun nurcum ben kahvaltı yapıyorumEki Görüntüle 2967418
Yaaaa akılkı durAma yoo benn yapamam yoo
Yemek yapma derdim yokEki Görüntüle 2967418
amin canım hayırlı zamanda inşaAllahEvet canım rabbim hayırlı bir eş nasip etsin inşallah
Vayy senn yine mi yarışmaya giriyorsunEvet canım rabbim hayırlı bir eş nasip etsin inşallah
İnşAllah migim
Afiyet olsun nurcum ben kahvaltı yapıyorumyarışma yemeğimi yaparım belki inşallah sen ne yapacaksın
Yaaaa akılkı dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?