Daha nice seneleriniz olsun

ya ama o zaman siz niye evlendiniz diye sorasım geliyor çevremde herkes evli promosyon gibi takılıyorum yanlarında ayıramıyorlarda beni
Sorma yedik bi poh
Yaa ne güzel işte sen daha özgürsün hani bi söz vardı neydi tam hatırlayamadım evliler bekarlara özeniyor bekarlar evliliğe miydi neydi öyle karışık bir şey ya

A a ama ben dün sana nasılsın demiştim
Görmedim ki etiketi kuzu
Bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Bildirim bazen 30-40-50 olunca bazıları arada kaynıyor ya da görünmüyor mu anlamadım

Iyiyim sen nasılsın?

afiyet olsun canım
çalışıyorum işteyim fırsat buldukça buralara bakıyorum
sen nasılsın napıyorsun
Kolay gelsin ben de öyle. Çalışmıyorum desem yalan olur evde de bir dünya iş var

Son düzenleme:
Sorma yedik bi poh
Yaa ne güzel işte sen daha özgürsün hani bi söz vardı neydi tam hatırlayamadım evliler bekarlara özeniyor bekarlar evliliğe miydi neydi öyle karışık bir şey ya
aynen öyle ben istediğim gibi geziyorum istediğim saatte eve geliyorum evli arkadaşlarım için sıkıntı oluyor mesela görüşmemiz onlar gün içinde diyorlar e bende çalışıyorum bir akşamım var olmuyor yani hele birde çocuğu olan varsa önce birine bırakacak sonra gelecek o arada sürekli arayı kontrol edecek

Görmedim ki etiketi kuzu
Bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Bildirim bazen 30-40-50 olunca bazıları arada kaynıyor ya da görünmüyor mu anlamadım

Iyiyim sen nasılsın?
Aynen canım oluyor öyle ya bende dönmeyi unutuyorum kalıyor öyle
Bende iyim canım çok şükür aynı devam

Aynen canım ya öyle oluyor. Benim arkadaşların da bi pazarı var diyorlar görüşelim ama eşimde hafta sonu evde karmakarışık bir şey oluyor işte

2 ay oldu mu zaman ne çabuk geçiyor bir bakmışsın yıl dönümünüz gelmiş
Evet canım rabbim hayırlı bir eş nasip etsin inşallah
Daha nice seneleriniz olsun
İnşAllah migim
Eki Görüntüle 2967418

Kahvemi aldım da geldim .

Ne yapıyorsunuz bakalım kızlar?

Bugün neler yapacaksınız?
Kahve sohbeti yapalım biraz
Afiyet olsun nurcum ben kahvaltı yapıyorum yarışma yemeğimi yaparım belki inşallah sen ne yapacaksın
Ama yoo benn yapamam yoo
Yaaaa akılkı dur

Evet canım rabbim hayırlı bir eş nasip etsin inşallah

İnşAllah migim

Afiyet olsun nurcum ben kahvaltı yapıyorum yarışma yemeğimi yaparım belki inşallah sen ne yapacaksın

Yaaaa akılkı dur
Vayy senn yine mi yarışmaya giriyorsun yemek topiği açacaktın güyaaa kandırdın beni duygularımla oynadın zalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…