- 18 Kasım 2020
- 20.856
- 50.198
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.821
Kahve tepsisinde yazı varya orada hoşgeldiniz yazıyorkizlar elime kahvemi aldim keyif yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
bn buradayım napiyon:)Kimse yok mu hu hu miletttt nerdesiniz
Sen kimsin ben seni yeni gördüm arkadaşbn buradayım napiyon:)
yok bekarim çok şükür çalışıyorum ama bu aralar evdeyim pazartesi baslayacagim inşallah bn senelerdir burdayım uğrarım ara. ara:)Sen kimsin ben seni yeni gördüm arkadaş
Anlat bakalım.kimsin kimlerdensin nerelisin ne yaparsın evlimi bekarmisin çocuk varmı
Bayadır burdasın çok takilmiyorsun galibayok bekarim çok şükür çalışıyorum ama bu aralar evdeyim pazartesi baslayacagim inşallah bn senelerdir burdayım uğrarım ara. ara:)
Ben varım parwm ama uyumaya gidiyorumKimse yok mu hu hu miletttt nerdesiniz
Git kuzum iyi geceler minnosumBen varım parwm ama uyumaya gidiyorum
aynen pek zamanim yok çünküBayadır burdasın çok takilmiyorsun galiba
Günün güzel geçsin ara verince gitmek zor oluyorslm kızlar nasilsiniz ne var ne yok işe başlıyorum yarin çok stresli ve heyecanliyim 20 gun aradan sonra
Günaydın perimmgüünaaayyyydıııınnnnn
Kısa bir aradan sonra bombe gibi geldim
Etiketlemiyorum unuttuğum olur diye herkesler iyimii
Kolay gelsin kurabiyemGünaydın perimmben iyim çamaşır topluyorum sen napıyosun nasılsın
Günaydın balımgüünaaayyyydıııınnnnn
Kısa bir aradan sonra bombe gibi geldim
Etiketlemiyorum unuttuğum olur diye herkesler iyimii
Bende yeni uyandımKolay gelsin kurabiyembenfe çamaşır attım makineye ortalığı topladım süpürgeyi ortaya çıkardım bıraktım öyle Çayımı bekliyorum kahvaltımı edeyim
Günaydın canım hayırlı haftalarcoconatt cevizli tarcinli kek MssPARE Kahve __Kokusu D u t ASSOSyal Jou Morrmeneksee mavikelebek34 Madammor unuttuklarım kusura bakmayın Günaydın mutlu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?