- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.841
Kız evlenmeden önce sabahın köründe kalkardın heBende yeni uyandım
RöööorrrrAayyyyddddduuuuunnnnnnnn@coconatt @cevizli tarcinli kek @MssPARE @Kahve __Kokusu @BuralardutluuugduASSOSyal Jou Morrmeneksee @mavikelebek34 Madammor unuttuklarım kusura bakmayın Günaydın mutlu haftalar
Keşke şu oraya attığında evi süpüren süpürgelerden bizde de olsaKolay gelsin kurabiyembenfe çamaşır attım makineye ortalığı topladım süpürgeyi ortaya çıkardım bıraktım öyle Çayımı bekliyorum kahvaltımı edeyim
Oyy piyemsesimmm mutlu haftalar hepimize ınş@coconatt @cevizli tarcinli kek @MssPARE @Kahve __Kokusu @BuralardutluuugduASSOSyal Jou Morrmeneksee @mavikelebek34 Madammor unuttuklarım kusura bakmayın Günaydın mutlu haftalar
Biz fakirizKeşke şu oraya attığında evi süpüren süpürgelerden bizde de olsa
Canım Allah razı olsun@coconatt @cevizli tarcinli kek @MssPARE @Kahve __Kokusu @BuralardutluuugduASSOSyal Jou Morrmeneksee @mavikelebek34 Madammor unuttuklarım kusura bakmayın Günaydın mutlu haftalar
Günaydin canimm mutlu haftalar@coconatt @cevizli tarcinli kek @MssPARE @Kahve __Kokusu @BuralardutluuugduASSOSyal Jou Morrmeneksee @mavikelebek34 Madammor unuttuklarım kusura bakmayın Günaydın mutlu haftalar
Yine kalkıyorum uyuyorumKız evlenmeden önce sabahın köründe kalkardın he
Ben bu senaryoyu bi. Yerden hatırlıyorumYine kalkıyorum uyuyorum
Minnosprenses @Buralardutluuugdu Jou kızlar sizde etiketleyin aklıma siz geldiniz @Bitter cikilata Catlak-kurabiye
Nasılsın mavişGünaydın canım hayırlı haftalar
İyiyim balım sen nasılsınNasılsın minnoşum
Oooo bende yeni uyandım kahvaltı yaptımRöööorrrrAayyyyddddduuuuunnnnnnnn
Gözler balon gibi şiş daha yeni uyandım
İnşAllah sosyalim nasılsınOyy piyemsesimmm mutlu haftalar hepimize ınş
İyi misin menekşecimmCanım Allah razı olsun
Gunaydın hayırlı haftalar diliyorum benden herkese
AhahahahhahahaBen bu senaryoyu bi. Yerden hatırlıyorumben de yenı kalktım, evlendıkten sonra aksam kalkarım artık
Vallahaa bende şini ettimm doydukkkNasılsın maviş
İyiyim balım sen nasılsın
Oooo bende yeni uyandım kahvaltı yaptım
İnşAllah sosyalim nasılsın
İyi misin menekşecimm
DöndülerVallahaa bende şini ettimm doydukkk
Naptın annenlerle döndülermi
Ne güzel vakit geçmiştirr yaa insan bian boşluğa düşüyorDöndüler
Iyiyim şükür kurbisim, ders çalışmaya başladım. Sen nasılsınHe ya fas fakir hemde
Sen nasılsın aşkom
Iyiyim şükür keyfim yerinde piyemsesim sende iyisin dimi, allah kavuştursun ınşİnşAllah sosyalim nasılsın
İnşAllah sosyalimIyiyim şükür keyfim yerinde piyemsesim sende iyisin dimi, allah kavuştursun ınş
Aynen öyle canım üzüldüm gidinceNe güzel vakit geçmiştirr yaa insan bian boşluğa düşüyor
Kv de hiç olmasa keşke oda biyerlerse olsa belki bukadar üzülmezdin kuzuuu o var ama öteki uzakta ikiside uzakta olsa böyle olmazdı üzülmezdin insan bi değişik oluyoAynen öyle canım üzüldüm gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?