- 18 Kasım 2020
- 20.856
- 50.198
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.861
Aynen canım garip oldum yaKv de hiç olmasa keşke oda biyerlerse olsa belki bukadar üzülmezdin kuzuuu o var ama öteki uzakta ikiside uzakta olsa böyle olmazdı üzülmezdin insan bi değişik oluyo
Sende gidersin artık kuzu 1 haftalığınaaAynen canım garip oldum ya
Ay sonu gideceğim canımSende gidersin artık kuzu 1 haftalığınaa
SüperrrAy sonu gideceğim canım
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyfin yerinde miNasılsın maviş
Çok şükür canım benim annemler gitti biraz keyfim yok ama toparlarım birde wşimin gözü iyi değil ya kaç haftafır uğraşıozçok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyfin yerinde mi
aaa hayırdır canım geçmiş olsun nolduÇok şükür canım benim annemler gitti biraz keyfim yok ama toparlarım birde wşimin gözü iyi değil ya kaç haftafır uğraşıoz
Bugün kaynanamla dışarı çıktıkta onlardan gördük alalım sana dedi. Fiyatlar 7000 4000 olunca ses çıkmadıKeşke şu oraya attığında evi süpüren süpürgelerden bizde de olsa
Sabah yykusu gibi yok ya hele kışınYine kalkıyorum uyuyorum
Aynen canım burda dıcakta uyunmazSabah yykusu gibi yok ya hele kışınuyu gitsin boşver
Çok şükür iyiyim canım biraz başım ağrıyor bugün ama bakalım inşallah covid movie değilimdirNasılsın maviş
İyiyim balım sen nasılsın
Oooo bende yeni uyandım kahvaltı yaptım
İnşAllah sosyalim nasılsın
İyi misin menekşecimm
Ayy doğru yazın sizin çok zor yaAynen canım burda dıcakta uyunmaz
Aaaa inşallah canım benim bu günlerde çoğaldı dikkat etÇok şükür iyiyim canım biraz başım ağrıyor bugün ama bakalım inşallah covid movie değilimdir
Evet canım ya aşıro sıcak oluyormuşAyy doğru yazın sizin çok zor ya
aaa niye vazgeçmiş söz ağızdan bir kere çıkarBugün kaynanamla dışarı çıktıkta onlardan gördük alalım sana dedi. Fiyatlar 7000 4000 olunca ses çıkmadı
Bal peyiim bitanem hasta mi oldun sen,oy kıyamam sana kuzuuu
Canım canımcoconatt @cevizli tarcinli kek @MssPARE @Kahve __Kokusu @Buralardutluuugdu ASSOSyal Jou @Morrmeneksee mavikelebek34 @madammor unuttuklarım kusura bakmayın Günaydın mutlu haftalar
Klimasız ev yok diye biliyorum kuzum sizin oralarda daEvet canım ya aşıro sıcak oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?