Bal peyiim bitanem hasta mi oldun sen,oy kıyamam sana kuzuuu dikkat et kendine iyimisin ,uzun zaman oldu
Sosyommm gece duş alıp uyumuştum ya saçımı kuruttum aslında ama yinede sabah baş ağrısı boğaz ağrısıyla uyandım. Ama inşallah üşütmedir corona olmasında. Bu ara cevrede baya duyuyorum covid olanı
Ay bir telefonu elime alıp enine boyuna okuyamıyorum topiği kuzum o yüzden muhabbetinize katılamadım hiç yaa iyiyim çok şükür sen iyimisin güzel kirazlımm

Kuzum usutmedir o zaman ınş, valla iyice coronaya sıkıştık gene allah korusun dikkat et kendine peyim benim, valla muhabbetin ozleniyor

Kuzum usutmedir o zaman ınş, valla iyice coronaya sıkıştık gene allah korusun dikkat et kendine peyim benim, valla muhabbetin ozleniyor
Sorma valla aileler gecirdi. Bizde onlar coronaymışlar bilmediğimiz dönemlerde görüştüğümüz oldu ama bize gelmedi çok şükür. Hep sıyırıyoruz bakalım nereye kadar diyorum
Ay valla bende çok özlüyorum muhabbetiniz ama kızlarda pek yoklar

Kimimiz giriyo kimimiz çıkıyorsak demek peyim

İnşAllah balım 2 ay idare ederiz
2 aysa iyi kız. Temmuz ağustos çok fena oluyor bizde eylülde baya sıcaj geçiyor gerci benim evde çok sıcak sizinki kadar olmasada insan bazen yerlere atası geliyor kendini

Klima olmasa kendinimi mereyebatarım bilmem
Bu sene bizde vantilatör almıştık ahah vanti manti ama iş gördü iyiki almışız demiştim yazın hep perdeler kapalı benim. Ya birde mutfak tülüm güneşten büyük ihtimal eridi kapıyı kapatıyım derken kapının kolu tüle girdi direk onu değiştircem şimdide hem güzel kullanışlı birşey istiyorum ama güneşe dayanıklı birşeyde varmı

Bizimkide çürür desene çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…