- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.881
Sonra dedi kurutma makinesi alırız sana ona daha çok ihtiyacın varaaa niye vazgeçmiş söz ağızdan bir kere çıkar
Sosyommm gece duş alıp uyumuştum ya saçımı kuruttum aslında ama yinede sabah baş ağrısı boğaz ağrısıyla uyandım. Ama inşallah üşütmedir corona olmasında. Bu ara cevrede baya duyuyorum covid olanıBal peyiim bitanem hasta mi oldun sen,oy kıyamam sana kuzuuudikkat et kendine iyimisin ,uzun zaman oldu
Kuzum usutmedir o zaman ınş, valla iyice coronaya sıkıştık gene allah korusunSosyommm gece duş alıp uyumuştum ya saçımı kuruttum aslında ama yinede sabah baş ağrısı boğaz ağrısıyla uyandım. Ama inşallah üşütmedir corona olmasında. Bu ara cevrede baya duyuyorum covid olanı
Ay bir telefonu elime alıp enine boyuna okuyamıyorum topiği kuzum o yüzden muhabbetinize katılamadım hiç yaa iyiyim çok şükür sen iyimisin güzel kirazlımm
Sorma valla aileler gecirdi. Bizde onlar coronaymışlar bilmediğimiz dönemlerde görüştüğümüz oldu ama bize gelmedi çok şükür. Hep sıyırıyoruz bakalım nereye kadar diyorumKuzum usutmedir o zaman ınş, valla iyice coronaya sıkıştık gene allah korusundikkat et kendine peyim benim, valla muhabbetin ozleniyor
Kimimiz giriyo kimimiz çıkıyorsak demek peyimSorma valla aileler gecirdi. Bizde onlar coronaymışlar bilmediğimiz dönemlerde görüştüğümüz oldu ama bize gelmedi çok şükür. Hep sıyırıyoruz bakalım nereye kadar diyorum
Ay valla bende çok özlüyorum muhabbetiniz ama kızlarda pek yoklar
Bir denk gelemiyoruzKimimiz giriyo kimimiz çıkıyorsak demek peyim
Bende sevmiyorum evet bizimde klima varKlimasız ev yok diye biliyorum kuzum sizin oralarda daallah yardımcınız ılsun ya sıcağı pek sevemiyırum ben
Anca onla serinlicen minnoşumBende sevmiyorum evet bizimde klima var
İnşAllah balım 2 ay idare ederizAnca onla serinlicen minnoşum
2 aysa iyi kız. Temmuz ağustos çok fena oluyor bizde eylülde baya sıcaj geçiyor gerci benim evde çok sıcak sizinki kadar olmasada insan bazen yerlere atası geliyor kendiniİnşAllah balım 2 ay idare ederiz
Klima olmasa kendinimi mereyebatarım bilmem2 aysa iyi kız. Temmuz ağustos çok fena oluyor bizde eylülde baya sıcaj geçiyor gerci benim evde çok sıcak sizinki kadar olmasada insan bazen yerlere atası geliyor kendini
Bu sene bizde vantilatör almıştık ahah vanti manti ama iş gördü iyiki almışız demiştimKlima olmasa kendinimi mereyebatarım bilmem
Bizimkide çürür desene çabucakBu sene bizde vantilatör almıştık ahah vanti manti ama iş gördü iyiki almışız demiştimyazın hep perdeler kapalı benim. Ya birde mutfak tülüm güneşten büyük ihtimal eridi kapıyı kapatıyım derken kapının kolu tüle girdi direk onu değiştircem şimdide hem güzel kullanışlı birşey istiyorum ama güneşe dayanıklı birşeyde varmı
Valla cürümesin canım inşallau ama güneş çok etkiliyor. Eşimin yengesinin storları falan yırtıldıBizimkide çürür desene çabucak
Aaaaa burada sıcak fena oluyor inşallah çürümezValla cürümesin canım inşallau ama güneş çok etkiliyor. Eşimin yengesinin storları falan yırtıldı
İnşllah canım güneş direk vuruyorsa cama öyle olur ama bizim direk vuruyorAaaaa burada sıcak fena oluyor inşallah çürümez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?