- 25 Ağustos 2019
- 62.697
- 120.637
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.661
Oovvvvsenin bugün epeyy telaşın varr bulamayukk seniiiMisafirlerim vaaar daha kahveye gecemedim
Eeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Minnosprenses @madammor @mavikelebek34 Catlak-kurabiye @MssPARE @ozo1907 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @tiniminihaniim Lna16 @Fatmazell karamel Latte Efenin_Annesi Cookiie @Ecemhasan35677 @Almila0606 @BlueBerry4268 @bir mucizee
Eki Görüntüle 3022168 m
Eeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Minnosprenses @madammor @mavikelebek34 Catlak-kurabiye @MssPARE @ozo1907 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @tiniminihaniim Lna16 @Fatmazell karamel Latte Efenin_Annesi Cookiie @Ecemhasan35677 @Almila0606 @BlueBerry4268 @bir mucizee[/
[/QUOTE]
Ara öğünüm birazdan yapacagim cnm 👼🏻😊
Afiyet olsun güzelim şimdi misafirliğe geldim içince atarım hemenEeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Minnosprenses @madammor @mavikelebek34 Catlak-kurabiye @MssPARE @ozo1907 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @tiniminihaniim Lna16 @Fatmazell karamel Latte Efenin_Annesi Cookiie @Ecemhasan35677 @Almila0606 @BlueBerry4268 @bir mucizee
Eki Görüntüle 3022168
Perim nasılsınYapıp geliyorum
Hee kızzzz baya açtııMaşallah kız orkiden coşmış
Uzandım ben galiba uykuya dalabilrişm
Oooo bekliyoorrreeeeeAfiyet olsun güzelim şimdi misafirliğe geldim içince atarım hemen
Sana izin var mıOooo bekliyoorrreeeee
Aksama kadar zorOovvvvsenin bugün epeyy telaşın varr bulamayukk seniii
Afiyet olsun bebegimmmEeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Eki Görüntüle 3022168
Kahveyemii kızzzSana izin var mı
AhhahahAksama kadar zor
İnstada resim görürsün
Yasak değil, yaniKahveyemii kızzz2 yudum içebildim yavvv midem yakayy
Geliyooo bombaa snaplerrrAksama kadar zor
İnstada resim görürsün
Yokyok kuzu yasak değill midem yaktığı için içemiyordum pekk gene aynı hiç değişmediiYasak değil, yanisen kendin içemiyorsun anladım bebeğim
Aynen geliyoGeliyooo bombaa snaplerrr
Aaaaaaa öylemii kızzz ayyy bilmeydummAfiyet olsun bebegimmm
Keşke yapıp icebilsem akşama artık
Orucum daaaa
Benim yerime iç bebeğim oruçsuz zamanda mutlaka atacağım buraya
Oy minnoşum ya bu ara hiç göremiyorum seniPerim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?