Hahahahahahahah boğuldumm diyorrr
Buaradaaa kahveee şahaanneeeeeeeee
Bunun kocatepe sanırım yalnış hatırlamıyorsam. Köpüğü yoğunluğu çok güzel oluyor bunun. Ama tadında bir acılık var ya

Reactions: Jou
Bunun kocatepe sanırım yalnış hatırlamıyorsam. Köpüğü yoğunluğu çok güzel oluyor bunun. Ama tadında bir acılık var ya
Bikeresine karanfil at içine tadlandırsın yada hindistancevizlede ediyolarmış kuzumm bende içtim 2 yudum anca midemi yakıyo halaa

Bikeresine karanfil at içine tadlandırsın yada hindistancevizlede ediyolarmış kuzumm bende içtim 2 yudum anca midemi yakıyo halaa
Hindistan cevizini duruyorum hep kilo vermeyede iyi galiba. Ama denemedüm ikiside yok evde. Bir deniyim birgün alınca

Hindistan cevizini duruyorum hep kilo vermeyede iyi galiba. Ama denemedüm ikiside yok evde. Bir deniyim birgün alınca
Ooo hindistan ceviz her derde deva hep halamdan bilirim böyle şeyleriii diyetisyene çok gittiği için hatta doktor ara öğünde saat 2 gibi süte hindistan ceviz 1kaşık koyup içerdii amaa afedersin koştur koştur tuvalete

Aaaa ona iyimi geliyormuş canım. Ya çok kullanan var ama ben almadım. Birde hepsi tüketiliyormu onların acaba görüyorum ama kimisi saç maskesi vs yapmak için alıyor

Aaaa ona iyimi geliyormuş canım. Ya çok kullanan var ama ben almadım. Birde hepsi tüketiliyormu onların acaba görüyorum ama kimisi saç maskesi vs yapmak için alıyor
Hepside tüketiliyormuş hepside o yanii bende cesaret edemiyodum.nebilim bakım için sonuçta keklere bile koyduklarını duydum kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…