- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.681
Yok kız öyle çok uykum olmadı duş aldım mayıştımHee kızzzz baya açtıı
Ooooo sen uykulara başladınmı kızzz ben hala normall hayat gibi geçiniyorumyoksa olmazdim bukadar aktifff
Hahahahahahahah boğuldumm diyorrr
Kahve içtiğiniz de atarsın heleeeAynen geliyo
Bunun kocatepe sanırım yalnış hatırlamıyorsam. Köpüğü yoğunluğu çok güzel oluyor bunun. Ama tadında bir acılık var yaHahahahahahahah boğuldumm diyorrr
Buaradaaa kahveee şahaanneeeeeeeee
Kalkk gece uyuyamıcan en sondaYok kız öyle çok uykum olmadı duş aldım mayıştım
Onuda atarımKahve içtiğiniz de atarsın heleee
Bikeresine karanfil at içine tadlandırsın yada hindistancevizlede ediyolarmış kuzumm bende içtim 2 yudum anca midemi yakıyoBunun kocatepe sanırım yalnış hatırlamıyorsam. Köpüğü yoğunluğu çok güzel oluyor bunun. Ama tadında bir acılık var ya
Evet bitanem pazar günü döneceğimOy minnoşum ya bu ara hiç göremiyorum seniiyiyim sen nasılsın anneciğinemi gittin
Anladım canımYokyok kuzu yasak değill midem yaktığı için içemiyordum pekk gene aynı hiç değişmedii
Çok güzelBegendin mi olmuşmu bari
Süt kahvaltimda eksik olmayyy meelllooooAnladım canımsen süt iç
Çok güzel
Hindistan cevizini duruyorum hep kilo vermeyede iyi galiba. Ama denemedüm ikiside yok evde. Bir deniyim birgün alıncaBikeresine karanfil at içine tadlandırsın yada hindistancevizlede ediyolarmış kuzumm bende içtim 2 yudum anca midemi yakıyohalaa
Ne iyi gelmiştir canım sana da ya ne zamandır ordasınEvet bitanem pazar günü döneceğim
Ooo hindistan ceviz her derde deva hep halamdan bilirim böyle şeyleriii diyetisyene çok gittiği için hatta doktor ara öğünde saat 2 gibi süte hindistan ceviz 1kaşık koyup içerdii amaa afedersin koştur koştur tuvaleteHindistan cevizini duruyorum hep kilo vermeyede iyi galiba. Ama denemedüm ikiside yok evde. Bir deniyim birgün alınca
Aaaa ona iyimi geliyormuş canım. Ya çok kullanan var ama ben almadım. Birde hepsi tüketiliyormu onların acaba görüyorum ama kimisi saç maskesi vs yapmak için alıyorOoo hindistan ceviz her derde deva hep halamdan bilirim böyle şeyleriii diyetisyene çok gittiği için hatta doktor ara öğünde saat 2 gibi süte hindistan ceviz 1kaşık koyup içerdii amaa afedersin koştur koştur tuvalete
10 gün oldu kuzuöNe iyi gelmiştir canım sana da ya ne zamandır ordasın
Aferim ballummmmSüt kahvaltimda eksik olmayyy meellloooo
Hepside tüketiliyormuş hepside o yanii bende cesaret edemiyodum.nebilim bakım için sonuçta keklere bile koyduklarını duydum kızzzAaaa ona iyimi geliyormuş canım. Ya çok kullanan var ama ben almadım. Birde hepsi tüketiliyormu onların acaba görüyorum ama kimisi saç maskesi vs yapmak için alıyor
Afiyet olsunEeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Minnosprenses @madammor @mavikelebek34 Catlak-kurabiye @MssPARE @ozo1907 D u t @ASSOSyal @tiniminihaniim @Lna16 @Fatmazell karamel Latte @Kahvem01 Cookiie @Ecemhasan35677 @Almila0606 @BlueBerry4268 @bir mucizee
Eki Görüntüle 3022168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?