- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.701
Ay ne güzel tatil oldu sana da evini özledinmi10 gün oldu kuzuö
Her türlü kullanılıyor o zaman almak gerek ya ben alıyım birgünHepside tüketiliyormuş hepside o yanii bende cesaret edemiyodum.nebilim bakım için sonuçta keklere bile koyduklarını duydum kızzz
Nasil ozlemişimm burayıdaaa bu topiğiiAferim ballummmm
Afiyettt baall şekeerr olsumnnn
Alll all zayıflatıyorda yanii gobekcikk bi gider şaşırırsınnHer türlü kullanılıyor o zaman almak gerek ya ben alıyım birgün
Hiç uğramaz olduk buralaradaNasil ozlemişimm burayıdaaa bu topiğii
Afiyettt baall şekeerr olsumnnnpankek ayrı bigüzel gözüküyorr
Hem zayıflatsın hemde orama burama süreyimde güzelleşeyim
Evettt yaaaaHiç uğramaz olduk buralarada
Hahahahaha heee kızzz herşeye iyi gidiyoo vallahaaa bende alcam alcam hep unutuyorummmHem zayıflatsın hemde orama burama süreyimde güzelleşeyim
Hindistan cevizine bak 10 parmağında 10 marifet
Bundan sonra kehvelerimizi buraya içelimEvettt yaaaakahve yaparken hep aklima burası geliirrr her kahve yaptığımda mutlakaa
Çatlaklarada iyi geldiğini duydum bak al sendeHahahahaha heee kızzz herşeye iyi gidiyoo vallahaaa bende alcam alcam hep unutuyorummm
Aayyyy eveettttBundan sonra kehvelerimizi buraya içelim
Yaaa kuzu benceonu sürsemde yaramıcak gibii en iyi krem aldım birazda olsa çatlamaya musait benim alt karnımÇatlaklarada iyi geldiğini duydum bak al sende
İşe yarıyormu canım krem sür düzenli bariYaaa kuzu benceonu sürsemde yaramıcak gibii en iyi krem aldım birazda olsa çatlamaya musait benim alt karnım
Evet kuzum
Kaşıntıma çok iyi geliyoo bide kremi çok iyii güzel emiyo yapış yapış olmuyo hindistan ceviz yapiş yapış eder bide ben geceleri terliyorum busefer mahveder o beni yaniiİşe yarıyormu canım krem sür düzenli bari
Ah Allah razı olsun bebeğimmmmmAaaaaaa öylemii kızzz ayyy bilmeydumm
Allah kabul etsin çiçeemmm
Ozamann iftardan sonra bekliyoreeee
Ne var akşama yemeehhhh
Aa o yapış yapış hissi bende hiç sevmem iyi yapmışsın krem alarak o zaman canım
Kaşıntıma çok iyi geliyoo bide kremi çok iyii güzel emiyo yapış yapış olmuyo hindistan ceviz yapiş yapış eder bide ben geceleri terliyorum busefer mahveder o beni yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?