- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.841
Aynen esimden dolayı gidecem babasi orda işyeri var babasinin onun yanina gitti benimki ..evet kuzum temelli biz eşimin işinden dolayı buradayız dönüyoruz yanii o zamana kadar bebek işini hallet öyle git çiçeğimm sıkıntı yaşama sen eşten dolayımı gidicen magniiş var orda
Yurt dışında imkanlar hem pahalı kuzum hemde ne biliyim benim dilim yandı zor burdakıler bile Türkiye’ye gidiyor tedaviye düşün prosedürleri çok farklı ben şuan resmen şafak sayıyorum o sebeble dediim dilediğiin zaman anne ol inşAllahAynen esimden dolayı gidecem babasi orda işyeri var babasinin onun yanina gitti benimki ..
Çocuk konusunda da ne bileyim Allah ne zaman nasip ederse diyeyim ne gibi sorunlar olur ki onu da bilmiyorum
Biliyorum bi ara bi konusmada görmüstüm magninin fransada oldugunu☺☺
Magni nekızzAynen esimden dolayı gidecem babasi orda işyeri var babasinin onun yanina gitti benimki ..
Çocuk konusunda da ne bileyim Allah ne zaman nasip ederse diyeyim ne gibi sorunlar olur ki onu da bilmiyorum
Biliyorum bi ara bi konusmada görmüstüm magninin fransada oldugunu☺☺
Hahahaha arar şini birazdanAhahah aynen joum bazen oluyor güzelliklerini de hissediyorum
Heeee tamam pardon kuzumm
Evet çiçeğimHeeee tamam pardon kuzumm
O fransadamı yaşıyormuş
Evet doğru dedin yurt disindakiler hep tedaviyi buraya birakiyorlar bide iletisimden dolayi nasil anlaşacan edecen ☺☺Yurt dışında imkanlar hem pahalı kuzum hemde ne biliyim benim dilim yandı zor burdakıler bile Türkiye’ye gidiyor tedaviye düşün prosedürleri çok farklı ben şuan resmen şafak sayıyorum o sebeble dediim dilediğiin zaman anne ol inşAllah
Magni nekızz
Konustum bile joummHahahaha arar şini birazdan
Iyi gecelerr minikkuşummmEvet doğru dedin yurt disindakiler hep tedaviyi buraya birakiyorlar bide iletisimden dolayi nasil anlaşacan edecen ☺☺inşallah çok istiyorum Rabbbim en yakın zaman da isteyen herkese sonrada bana hayırlı saglikli evlatlar nasip eylesin insallah
Magnifiaque
Konustum bile joumm❤
Aha dutcum ağzımdan aldın bende diyecedum gıııı maveraünnehirAnaaağm sen mavera değil miydin
Bu yatacam birazdan ama ortalığı Bi kolaçan edim modusuydu güloBumu uyku modu fotinyerum bu uyku modu fotisini ❤
Bende senuu yerummmm❤
Muciztoşummm günoogggMinnosprenses Topiğin muhtarı önden
D u t
Jou
Tiniminimavihanim
ASSOSyal
BlueBerry4268
Lna16
Fatmazell
mavikelebek34
Catlak-kurabiye
coconatt
MssPARE
Madammor
karamel Latte
Cookiie
Hepicinizw eeee
Yaf bu köpekten çok tırsıyorum rüyama girecekMinnosprenses Topiğin muhtarı önden
D u t
Jou
Tiniminimavihanim
ASSOSyal
BlueBerry4268
Lna16
Fatmazell
mavikelebek34
Catlak-kurabiye
coconatt
MssPARE
Madammor
karamel Latte
Cookiie
Hepicinizw eeee
afiyetler olsun kuzucummmEeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Minnosprenses Madammor mavikelebek34 Catlak-kurabiye MssPARE Noisy Girl D u t ASSOSyal Tiniminimavihanim Lna16 Fatmazell karamel Latte @Kahvem01 Cookiie @Ecemhasan35677 @Almila0606 BlueBerry4268 bir mucizee
Eki Görüntüle 3022168
Günaydın balımMinnosprenses Topiğin muhtarı önden
D u t
Jou
Tiniminimavihanim
ASSOSyal
BlueBerry4268
Lna16
Fatmazell
mavikelebek34
Catlak-kurabiye
coconatt
MssPARE
Madammor
karamel Latte
Cookiie
Hepicinizw eeee
Ha şöyleeee bana günaydın demeden güne başlamaKurabiyem
Günaydın çiçeğim
vay be ben yokumMinnosprenses Topiğin muhtarı önden
D u t
Jou
Tiniminimavihanim
ASSOSyal
BlueBerry4268
Lna16
Fatmazell
mavikelebek34
Catlak-kurabiye
coconatt
MssPARE
Madammor
karamel Latte
Cookiie
Hepicinizw eeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?