- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.801
Benimkide yemek gibi kuzumAbooooo bayaaa boş geçmedi kızzz haahahahahportakallı kerevizi hiç sevmedim ben ya yemeğini yapıyorumm
Istee ben patates yemeği gibi ediyorum salcalar havuc kereviz su kereviz maydonozu okadar sıvıyağ la öyle ediyorum seninki zeytinyağBenimkide yemek gibi kuzumpatates havuç soğan kereviz zetinyağında pişiriyorum 2 küp şeker tuz. 2 portakalında suyunu koyuyorum çok lezzetli oluyor. Hatta eşimden emin olamadım belki yemez diye bolca mAkarna yaptım ama sevdi oda
Salça koymadım hiç kuzum işte öyke yaptım maydonozda koymadım. Saplarınıda atmaya kıyamadım. Doğradam dedim yemez diye güvenemedim. Onlarıda yarın öbür gün kendime birşey yaparım bilmiyorum nSıl olur kavurup yoğurtlasam falanIstee ben patates yemeği gibi ediyorum salcalar havuc kereviz su kereviz maydonozu okadar sıvıyağ la öyle ediyorum seninki zeytinyağ
Oo sevdiyse yırttınn
Ben hiç denemedim kız onu benimki çoğu kötüydü oyüzden saklamama gerek kalmadıSalça koymadım hiç kuzum işte öyke yaptım maydonozda koymadım. Saplarınıda atmaya kıyamadım. Doğradam dedim yemez diye güvenemedim. Onlarıda yarın öbür gün kendime birşey yaparım bilmiyorum nSıl olur kavurup yoğurtlasam falan
Denicem bakalım inşallah değerBen hiç denemedim kız onu benimki çoğu kötüydü oyüzden saklamama gerek kalmadı
Eeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Minnosprenses Madammor mavikelebek34 Catlak-kurabiye MssPARE @ozo1907 D u t ASSOSyal Tiniminimavihanim @Lna16 Fatmazell @karamel Latte @Kahvem01 Cookiie @Ecemhasan35677 @Almila0606 BlueBerry4268 bir mucizee
Eki Görüntüle 3022168
Afiyet olsunMinnosprenses Madammor mavikelebek34 Catlak-kurabiye MssPARE D u t ASSOSyal Tiniminimavihanim Fatmazell Cookiie bir mucizee Kahve fotisi atabildiğime göre biraz rahattayım demektir kızlar Hepinize iyi geceler kurt bakışlilarim
Afiyet olsunMinnosprenses Madammor mavikelebek34 Catlak-kurabiye MssPARE D u t ASSOSyal Tiniminimavihanim Fatmazell Cookiie bir mucizee Kahve fotisi atabildiğime göre biraz rahattayım demektir kızlar Hepinize iyi geceler kurt bakışlilarim
Allahım bize sunum yapmışMinnosprenses Madammor mavikelebek34 Catlak-kurabiye MssPARE D u t ASSOSyal Tiniminimavihanim Fatmazell Cookiie bir mucizee Kahve fotisi atabildiğime göre biraz rahattayım demektir kızlar Hepinize iyi geceler kurt bakışlilarim
Afiyet olsun Kızzzzz ben de uyku modu fotosu atam mıMinnosprenses Madammor mavikelebek34 Catlak-kurabiye MssPARE D u t ASSOSyal Tiniminimavihanim Fatmazell Cookiie bir mucizee Kahve fotisi atabildiğime göre biraz rahattayım demektir kızlar Hepinize iyi geceler kurt bakışlilarim
Sunumuna ölürümmmm heeeleeeee ooyyyyyMinnosprenses Madammor mavikelebek34 Catlak-kurabiye MssPARE D u t ASSOSyal Tiniminimavihanim Fatmazell Cookiie bir mucizee Kahve fotisi atabildiğime göre biraz rahattayım demektir kızlar Hepinize iyi geceler kurt bakışlilarim
Sağol canımAfiyet olsun
Sağol dutum ❤Afiyet olsun
Tabi yapacam sosyalim ne zamandır yokum e olsun o kadar da bi zahmetAllahım bize sunum yapmışafiyet olsun ballisko
Afiyet olsun kuzucummMinnosprenses Madammor mavikelebek34 Catlak-kurabiye MssPARE D u t ASSOSyal Tiniminimavihanim Fatmazell Cookiie bir mucizee Kahve fotisi atabildiğime göre biraz rahattayım demektir kızlar Hepinize iyi geceler kurt bakışlilarim
Anaaağm sen mavera değil miydinSağol canım
Sağol dutum ❤
Tabi yapacam sosyalim ne zamandır yokum e olsun o kadar da bi zahmetsağol canım ❤
Bumu uyku modu fotinAfiyet olsun Kızzzzz ben de uyku modu fotosu atam mı
Bende senuu yerummmmSunumuna ölürümmmm heeeleeeee ooyyyyy
Sendende bi kaaaavveeeAfiyet olsun kuzucummbende birazdan ruh halimi atacamm
Nasıl gidiyor aşko iyimisinBumu uyku modu fotinyerum bu uyku modu fotisini ❤
Bende senuu yerummmm❤
Jouum ben Türk kahvesi belki buraya geldiğimden beridir içmiyorum hiç aramam zaten evde fincan da yok burda başka kahve kültürleri varSendende bi kaaaavveee
Sağol canım ❤❤ bekliyorumAfiyet olsun kuzucummbende birazdan ruh halimi atacamm
EvetttAnaaağm sen mavera değil miydin
Oooo öylemiii hiç sevmiyorsun demekki hahahahaha kahvenin her türlürsü olurr beeeğğJouum ben Türk kahvesi belki buraya geldiğimden beridir içmiyorum hiç aramam zaten evde fincan da yok burda başka kahve kültürleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?