- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.821
Afiyet olsun canım iyi gecelerMinnosprenses @madammor @mavikelebek34 @Catlak-kurabiye @MssPARE @Buralardutluuugdu @ASSOSyal Tiniminimavihanim Fatmazell Cookiie @bir mucizee Kahve fotisi atabildiğime göre biraz rahattayım demektir kızlar Hepinize iyi geceler kurt bakışlilarim
İyiyim canım valla kahvemi de içtim ohh misss simdide benimkini bekliyorum arasın uyuyacamNasıl gidiyor aşko iyimisin
ahahahaJouum ben Türk kahvesi belki buraya geldiğimden beridir içmiyorum hiç aramam zaten evde fincan da yok burda başka kahve kültürleri var
Sütlü kahve içerimm yaparsann joummmOooo öylemiii hiç sevmiyorsun demekki hahahahaha kahvenin her türlürsü olurr beeeğğ
Evett çiçeğimİyiyim canım valla kahvemi de içtim ohh misss simdide benimkini bekliyorum arasın uyuyacam
ahahaha
Tiniminimavihanim canım yurt disindamisin?
Ooohhh nee iyi ettinn arar eşin 1 saatteİyiyim canım valla kahvemi de içtim ohh misss simdide benimkini bekliyorum arasın uyuyacam
ahahaha
Tiniminimavihanim canım yurt disindamisin?
Oooo herzamaannn beee kuzuuummmmSütlü kahve içerimm yaparsann joummm
Sağol perim sanada iyi geceler nasılsin napionAfiyet olsun canım iyi geceler
Neresi canımEvett çiçeğim
Arayacak inşallah nasılda uykhum geliiiiOoohhh nee iyi ettinn arar eşin 1 saatte
Amerikadayım kuzum nasipse Ağustos ayında dönüyoruzNeresi canım☺☺
Arayacak inşallah nasılda uykhum geliiii
Bekleyince oluyo hep o bide bian için sıkılıyo bekleyene kadarNeresi canım☺☺
Arayacak inşallah nasılda uykhum geliiii
Allahımmmm vallahamııAmerikadayım kuzum nasipse Ağustos ayında dönüyoruz
Afiyet bal olsun kuzum benimMinnosprenses @madammor @mavikelebek34 @Catlak-kurabiye @MssPARE @Buralardutluuugdu @ASSOSyal Tiniminimavihanim Fatmazell Cookiie @bir mucizee Kahve fotisi atabildiğime göre biraz rahattayım demektir kızlar Hepinize iyi geceler kurt bakışlilarim
Evett jouuumm evettAllahımmmm vallahamıı
Aayy çok az kaldı
Temelli olarak herhalde yanlış anlamadıysam ☺ Bende 2 sene ye kalmaz fransaya gidecem nasıl olacak bilmiyorumAmerikadayım kuzum nasipse Ağustos ayında dönüyoruz
Ayy bazen bu gurbet isini seviyorum liseli aşıklar gibi oluyorsun bazenBekleyince oluyo hep o bide bian için sıkılıyo bekleyene kadar
Sağol fatmomAfiyet bal olsun kuzum benim
Hayırlı geceler çiçeğiim
Afiyet bal seker olsun minnoşummGeceye kahve bırakalımEki Görüntüle 3022558
E ettt harika vallahaaaaEvett jouuumm evettzaman cidden hızlı ama geçerken de insandan çol şey götürüyor bebeğim
Hahahahahah liseli aşıklar gibii oda güzel amaTemelli olarak herhalde yanlış anlamadıysam ☺ Bende 2 sene ye kalmaz fransaya gidecem nasıl olacak bilmiyorum
Ayy bazen bu gurbet isini seviyorum liseli aşıklar gibi oluyorsun bazen
Sağol fatmom❤ Sanada hayırlı geceler bitanem ❤❤
Afiyet bal seker olsun minnoşumm❤
evet kuzum temelli biz eşimin işinden dolayı buradayız dönüyoruz yanii o zamana kadar bebek işini hallet öyle git çiçeğimm sıkıntı yaşama sen eşten dolayımı gidicen magniiş var ordaTemelli olarak herhalde yanlış anlamadıysam ☺ Bende 2 sene ye kalmaz fransaya gidecem nasıl olacak bilmiyorum
Ahahah aynen joum bazen oluyor güzelliklerini de hissediyorumHahahahahah liseli aşıklar gibii oda güzel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?