- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.921
Çiçeğim biraz zor bir gebelik geçiriyor o yüzden uzak kalmam gerekiyor dedi bebeğimTinoşumm ya magni bi ara gelmişti gene niye gittin
Heee cok sukurr iyiyse harikaaÇiçeğim biraz zor bir gebelik geçiriyor o yüzden uzak kalmam gerekiyor dedi bebeğim
Koronamı oldun sende canım geçmiş olsun nasılsın şimdiVallahi napem kendimle evle uğrasiyorum bir korona seruveninden sonra misafirimiz vardi da bugun
İyiyim canım sâğol simdi iyiyimKoronamı oldun sende canım geçmiş olsun nasılsın şimdi
Çok şükür canım. Hepimizden geçiyor valla bu pis hastalıkİyiyim canım sâğol simdi iyiyim☺
Etiket yapman lazım birde hafta sonu çoğu kişi gelmiyoeBı kere herkes içeceklerini alip gelsin demiştim, harika olmuştu. Şimdi desem pek kişi yok sanırım
Olabilir aynenEtiket yapman lazım birde hafta sonu çoğu kişi gelmiyoe
Afiyet olsun balım burası sıcak güneş ışıldıyor
Ay güya bugün bende yapcaktım ramazsndsn önce gireyim dip bucak dedim ama gec kalktım ya gün bitti dedim hiç başlamıyımAfiyet olsun balım burası sıcak güneş ışıldıyorben temizlik yapıyorum güya tatil yaptım geldim
Aynen öyleAy güya bugün bende yapcaktım ramazsndsn önce gireyim dip bucak dedim ama gec kalktım ya gün bitti dedim hiç başlamıyım
Kolay gelsin sana da kendini yorma minnoşum ama güneşi görünce insanın o isteği geliyor
İyiyim sen nasılsınSlm kızlar bn geldim nasilsiniz
Bnde iyim daha güzel hayat çok şükürİyiyim sen nasılsın
Çok şükür canımBnde iyim daha güzel hayat çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?