- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.941
Oh yarasın
Ooo beybiii kahveni yesunlerrr niye etiket etmiyin terbiyesizzzz selam kızları daha çok beklersin
Canım.sen bayadır yoktun nerseydinn epeyde banlandın ama niye?Slm kızlar bn geldim nasilsiniz
Afiyet olsunn emmoooşş
Ahahah ben bile unutmuşum be bunuOoo beybiii kahveni yesunlerrr niye etiket etmiyin terbiyesizzzz selam kızları daha çok beklersin
Canım.sen bayadır yoktun nerseydinn epeyde banlandın ama niye?
Afiyet olsunn emmoooşş
Hahahaha benim çekmeyyy acı geliyo bana artık yaaaAhahah ben bile unutmuşum be bunu
Ay şimdi nasıl canım çekiyor evde değilim olsada içsem
Şekersizmi içiyorsun kuzuHahahaha benim çekmeyyy acı geliyo bana artık yaaa
Nereye gittin
Şekersiz evett kuzumm normalde öylede içerdimde bu zaman midemi yakıyorr artık çok iyi olduğum zaman içebiliyorumŞekersizmi içiyorsun kuzu
Arkadaşımın mevlüdü var ordayım başımda çatlıyor
Bazen öyle oluyor canım boşber içme canın isteyince içersinŞekersiz evett kuzumm normalde öylede içerdimde bu zaman midemi yakıyorr artık çok iyi olduğum zaman içebiliyorum
Başın niye çatlıyor erkenmi uyandın acaba kuzu
Ama kahve içsen anında keser
Hahahahahah aayyyy benden fena çekti canın yavvvBazen öyle oluyor canım boşber içme canın isteyince içersin
Uyanmadım kuzu aslında 10u geçiyırdu ya nebileyim. Ay bulabilsem kahveyi hemen dayıcam
İyiyim elçomm daha iyiyim şükürMinnosprenses meloommm nasıl oldun
Soröa çektirdin canımı. Buraya gelmeden eşime demiştim içelim mutfağı toplamadan diye. Önce topla sonra bakarız dedi bir baktım meğer uykusu varmış ondan diyormuş uyumuşHahahahahah aayyyy benden fena çekti canın yavvv
Ne zaman geçersin eve
Neyin vardı canımm hayır olsunİyiyim elçomm daha iyiyim şükürsen nasılsın
Hahahaahahah benimkide vücudu yoruldu yaaa buara hep mesaideydi gene uyuduSoröa çektirdin canımı. Buraya gelmeden eşime demiştim içelim mutfağı toplamadan diye. Önce topla sonra bakarız dedi bir baktım meğer uykusu varmış ondan diyormuş uyumuşburdan da kaynanaya gitcem artık orda içerim 5i bulur ama
Iyiyimm bende kuzumm pazar günü yapılırr zatennİyiyim elçomm daha iyiyim şükürsen nasılsın
Evdeyken uykuculr gibiler ordan oraya devriliyorlar amanHahahaahahah benimkide vücudu yoruldu yaaa buara hep mesaideydi gene uyudu
Kaynananda bigüzel içersin
Hahahah evet kızzz oyüzden dün dışarı çıkardım.birşekildeki pazar dinlensin diyeEvdeyken uykuculr gibiler ordan oraya devriliyorlar aman
Bizde dün şişliye doktora gittik hem ekren kalktık hemde yollar falan fenaydo yorulmuştur diye bende ses etmedim canımHahahah evet kızzz oyüzden dün dışarı çıkardım.birşekildeki pazar dinlensin diye
Aaa şişlide ne işiniz vardı kuzuBizde dün şişliye doktora gittik hem ekren kalktık hemde yollar falan fenaydo yorulmuştur diye bende ses etmedim canım
Doktora gittik canım görüşme yaptır nasipse haziranda başlıyoruz tüpeAaa şişlide ne işiniz vardı kuzu
Aaayyyy gerçektenmiiiiii bende medicanayı bekliyosun sandımDoktora gittik canım görüşme yaptır nasipse haziranda başlıyoruz tüpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?