Selamm kızlar
Kapalı havaların rengi turuncu Eki Görüntüle 3025433
Ooo beybiii kahveni yesunlerrr niye etiket etmiyin terbiyesizzzz selam kızları daha çok beklersin
Slm kızlar bn geldim nasilsiniz
Canım.sen bayadır yoktun nerseydinn epeyde banlandın ama niye?
Sinüziti olan koca, kendini migrenli sanır, ağrı kesici olarak:

Eki Görüntüle 3030016
Afiyet olsunn emmoooşş

Ooo beybiii kahveni yesunlerrr niye etiket etmiyin terbiyesizzzz selam kızları daha çok beklersin

Canım.sen bayadır yoktun nerseydinn epeyde banlandın ama niye?

Afiyet olsunn emmoooşş
Ahahah ben bile unutmuşum be bunu
Ay şimdi nasıl canım çekiyor evde değilim olsada içsem

Şekersizmi içiyorsun kuzu
Arkadaşımın mevlüdü var ordayım başımda çatlıyor
Şekersiz evett kuzumm normalde öylede içerdimde bu zaman midemi yakıyorr artık çok iyi olduğum zaman içebiliyorum
Başın niye çatlıyor erkenmi uyandın acaba kuzu
Ama kahve içsen anında keser

Şekersiz evett kuzumm normalde öylede içerdimde bu zaman midemi yakıyorr artık çok iyi olduğum zaman içebiliyorum
Başın niye çatlıyor erkenmi uyandın acaba kuzu
Ama kahve içsen anında keser
Bazen öyle oluyor canım boşber içme canın isteyince içersin
Uyanmadım kuzu aslında 10u geçiyırdu ya nebileyim. Ay bulabilsem kahveyi hemen dayıcam

Hahahahahah aayyyy benden fena çekti canın yavvv
Ne zaman geçersin eve
Soröa çektirdin canımı. Buraya gelmeden eşime demiştim içelim mutfağı toplamadan diye. Önce topla sonra bakarız dedi bir baktım meğer uykusu varmış ondan diyormuş uyumuş burdan da kaynanaya gitcem artık orda içerim 5i bulur ama

Hahahaahahah benimkide vücudu yoruldu yaaa buara hep mesaideydi gene uyudu
Kaynananda bigüzel içersin

Hahahah evet kızzz oyüzden dün dışarı çıkardım.birşekildeki pazar dinlensin diye
Bizde dün şişliye doktora gittik hem ekren kalktık hemde yollar falan fenaydo yorulmuştur diye bende ses etmedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…