- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.961
Yok kuzum ya medicanadan pek memnun ayrılamamıştık. Şişli kolana gittik canım memnun kaldık doktorun ilgisinden falanda orda başlamayı düşünğyoruz nasipseAaayyyy gerçektenmiiiiii bende medicanayı bekliyosun sandım
Bahçeciyemi gittiniz şişliye
Oohhh süperr cok şükürr kuzum fiyatlar nasıl pekiYok kuzum ya medicanadan pek memnun ayrılamamıştık. Şişli kolana gittik canım memnun kaldık doktorun ilgisinden falanda orda başlamayı düşünğyoruz nasipse
Perim nezle oldum annemlere gittim geldim bu haftafa hastaydım iyiyim bu gün şükürNeyin vardı canımm hayır olsun
Hepimize tatilIyiyimm bende kuzumm pazar günü yapılırr zatennpazar banada tatil sanki hahaha haftaiçi birşekilde bi odayı edi veriyorumm
Kocini ye senPerim nezle oldum annemlere gittim geldim bu haftafa hastaydım iyiyim bu gün şükür
Hepimize tatil
Canım benim ameliyatTa olmam gerek ya ameliyat içinde 30bin kesin olcak. Eğer bebekler genetik incelenmesi gerekirse o zaman cıkcak fiyat tabiOohhh süperr cok şükürr kuzum fiyatlar nasıl peki
Çok geçmiş olsun kuzum dikkat etPerim nezle oldum annemlere gittim geldim bu haftafa hastaydım iyiyim bu gün şükür
Hepimize tatil
Anladımm bebişimm herşeyde var hayırr bi bakmışsın hazirana kadar bebiş oldu hiç belli olmazz sen çalışmaya devam et o zaman a kada rCanım benim ameliyatTa olmam gerek ya ameliyat içinde 30bin kesin olcak. Eğer bebekler genetik incelenmesi gerekirse o zaman cıkcak fiyat tabi
Ay doktr önermedi kendi denememi ama ben denicem hazirana kadar ya. Rabbime hiçbirşey zor gelmez nasipse olur değilse sonunda yolum belliAnladımm bebişimm herşeyde var hayırr bi bakmışsın hazirana kadar bebiş oldu hiç belli olmazz sen çalışmaya devam et o zaman a kada r
Yaniiii demesin amaann demezlerki zaten banada dememisti ama ben genede gidene kadar deneyeyim nede olsa tüpe gidicem diyodum aklım hpe tüpteydi olursa olur olmazsa tüp diyip o kafayla çalıştımAy doktr önermedi kendi denememi ama ben denicem hazirana kadar ya. Rabbime hiçbirşey zor gelmez nasipse olur değilse sonunda yolum belli
Ne güzelde nasip oldu kuzum valla. Bende öyleyim şuan bakalım hayırlısı herşeyin yaaYaniiii demesin amaann demezlerki zaten banada dememisti ama ben genede gidene kadar deneyeyim nede olsa tüpe gidicem diyodum aklım hpe tüpteydi olursa olur olmazsa tüp diyip o kafayla çalıştım
Öyle tabii kuzumm inanıyorumm seninde böyle sürprizzz olcakk olmasada nasibin tup bebektirrr kimisinin nasibi tedaviyle olur kimisinin de ummadığın an olur sen şimdi kafanı rahat tutt nede olsa haziranda tüp düşuncesiyle devam et allahınn izniylee herşey çok güzel olcakNe güzelde nasip oldu kuzum valla. Bende öyleyim şuan bakalım hayırlısı herşeyin yaa
E siz napıyonuzherşey yolundamı bellimi doğum vs kuzum
İnşallah canım hayırlısı sağlıklısı ne şekilde olacaksa o şekilde olsunÖyle tabii kuzumm inanıyorumm seninde böyle sürprizzz olcakk olmasada nasibin tup bebektirrr kimisinin nasibi tedaviyle olur kimisinin de ummadığın an olur sen şimdi kafanı rahat tutt nede olsa haziranda tüp düşuncesiyle devam et allahınn izniylee herşey çok güzel olcak
Ilkbaşlarda 18haziran dedi doktor da şu 35 haftadan sonra kontrol olcak hep haftadabir gitcez doktora o zaman anca belli olur ne zaman olacağını bana daha erken gelecek gibi his var
Evett bebişimm normal düşünüyorumm doktorumda normalden yana zaten oyüzden kafam rahattİnşallah canım hayırlısı sağlıklısı ne şekilde olacaksa o şekilde olsun
Ay normalmi düşünüyorsun kızz
Süper canım kolaylıkla geçer inşallahEvett bebişimm normal düşünüyorumm doktorumda normalden yana zaten oyüzden kafam rahatt
Zaten bebiş kafası aşagıdaymış olabilirmiş normal
Inşaallahh kuzu çok az kaldı ve ben heyecan doruklarda gün geçtikçeSüper canım kolaylıkla geçer inşallah
Az kaldı canım bakalım nSıl bir kızçe gelcekInşaallahh kuzu çok az kaldı ve ben heyecan doruklarda gün geçtikçe
Kahve içtinmi kahhvvveeeee
Hahahahah baktı aç gelecekler yemek hazırlıyımmAz kaldı canım bakalım nSıl bir kızçe gelcek
İçtim içtim mis gibi kaynanamdada içemedim gittiğimiz gibi yemej hazırlığına girişti. Bende içmedim eve gelince içtim
Kız ama çok başım ağrıyodu ya uyandığımdan beri iyi geldiHahahahah baktı aç gelecekler yemek hazırlıyımmo kahve bugün içilecektii ve içtin helal sana
Tabii kafein çünküKız ama çok başım ağrıyodu ya uyandığımdan beri iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?