Aaayyyy gerçektenmiiiiii bende medicanayı bekliyosun sandım
Bahçeciyemi gittiniz şişliye
Yok kuzum ya medicanadan pek memnun ayrılamamıştık. Şişli kolana gittik canım memnun kaldık doktorun ilgisinden falanda orda başlamayı düşünğyoruz nasipse

Oohhh süperr cok şükürr kuzum fiyatlar nasıl peki
Canım benim ameliyatTa olmam gerek ya ameliyat içinde 30bin kesin olcak. Eğer bebekler genetik incelenmesi gerekirse o zaman cıkcak fiyat tabi

Canım benim ameliyatTa olmam gerek ya ameliyat içinde 30bin kesin olcak. Eğer bebekler genetik incelenmesi gerekirse o zaman cıkcak fiyat tabi
Anladımm bebişimm herşeyde var hayırr bi bakmışsın hazirana kadar bebiş oldu hiç belli olmazz sen çalışmaya devam et o zaman a kada r

Anladımm bebişimm herşeyde var hayırr bi bakmışsın hazirana kadar bebiş oldu hiç belli olmazz sen çalışmaya devam et o zaman a kada r
Ay doktr önermedi kendi denememi ama ben denicem hazirana kadar ya. Rabbime hiçbirşey zor gelmez nasipse olur değilse sonunda yolum belli

Ay doktr önermedi kendi denememi ama ben denicem hazirana kadar ya. Rabbime hiçbirşey zor gelmez nasipse olur değilse sonunda yolum belli
Yaniiii demesin amaann demezlerki zaten banada dememisti ama ben genede gidene kadar deneyeyim nede olsa tüpe gidicem diyodum aklım hpe tüpteydi olursa olur olmazsa tüp diyip o kafayla çalıştım

Yaniiii demesin amaann demezlerki zaten banada dememisti ama ben genede gidene kadar deneyeyim nede olsa tüpe gidicem diyodum aklım hpe tüpteydi olursa olur olmazsa tüp diyip o kafayla çalıştım
Ne güzelde nasip oldu kuzum valla. Bende öyleyim şuan bakalım hayırlısı herşeyin yaa
E siz napıyonuz herşey yolundamı bellimi doğum vs kuzum

Reactions: Jou
Ne güzelde nasip oldu kuzum valla. Bende öyleyim şuan bakalım hayırlısı herşeyin yaa
E siz napıyonuz herşey yolundamı bellimi doğum vs kuzum
Öyle tabii kuzumm inanıyorumm seninde böyle sürprizzz olcakk olmasada nasibin tup bebektirrr kimisinin nasibi tedaviyle olur kimisinin de ummadığın an olur sen şimdi kafanı rahat tutt nede olsa haziranda tüp düşuncesiyle devam et allahınn izniylee herşey çok güzel olcak

Ilkbaşlarda 18haziran dedi doktor da şu 35 haftadan sonra kontrol olcak hep haftadabir gitcez doktora o zaman anca belli olur ne zaman olacağını bana daha erken gelecek gibi his var

İnşallah canım hayırlısı sağlıklısı ne şekilde olacaksa o şekilde olsun

Ay normalmi düşünüyorsun kızz

İnşallah canım hayırlısı sağlıklısı ne şekilde olacaksa o şekilde olsun

Ay normalmi düşünüyorsun kızz
Evett bebişimm normal düşünüyorumm doktorumda normalden yana zaten oyüzden kafam rahatt
Zaten bebiş kafası aşagıdaymış olabilirmiş normal

Evett bebişimm normal düşünüyorumm doktorumda normalden yana zaten oyüzden kafam rahatt
Zaten bebiş kafası aşagıdaymış olabilirmiş normal
Süper canım kolaylıkla geçer inşallah

Inşaallahh kuzu çok az kaldı ve ben heyecan doruklarda gün geçtikçe

Kahve içtinmi kahhvvveeeee
Az kaldı canım bakalım nSıl bir kızçe gelcek
İçtim içtim mis gibi kaynanamdada içemedim gittiğimiz gibi yemej hazırlığına girişti. Bende içmedim eve gelince içtim

Az kaldı canım bakalım nSıl bir kızçe gelcek
İçtim içtim mis gibi kaynanamdada içemedim gittiğimiz gibi yemej hazırlığına girişti. Bende içmedim eve gelince içtim
Hahahahah baktı aç gelecekler yemek hazırlıyımm o kahve bugün içilecektii ve içtin helal sana

Hahahahah baktı aç gelecekler yemek hazırlıyımm o kahve bugün içilecektii ve içtin helal sana
Kız ama çok başım ağrıyodu ya uyandığımdan beri iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…