- 25 Ağustos 2019
- 62.654
- 120.480
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.981
Ett kuzumm havada cokgüzel ya2 günde temizlik etcem
Soğuk sanki canım değilmiEtt kuzumm havada cokgüzel ya
Biraz soğuk ama güneş var baya da gidip geleyySoğuk sanki canım değilmi
Üff cammı silsemBiraz soğuk ama güneş var baya da gidip geleyy
Hava durumuna bak kuzuumm bundan sonra artık daha birşey gelmezz ilkbahar geliyorÜff cammı silsem
Kız dün bir haber geldi kAr bitiyor diye sevinmeyin nisanda yine yağcak diyeHava durumuna bak kuzuumm bundan sonra artık daha birşey gelmezz ilkbahar geliyor
Oooyyyy hahahahah öylemi dedi yaaaa millet tutturdu kar kar karr allahta sana bigüzell al sana kar dediKız dün bir haber geldi kAr bitiyor diye sevinmeyin nisanda yine yağcak diye
Aynen öyle valla bennde seveirm ama artık bahar gelmesi gereken zamanlar olunca beklemiyorduk gec kaldıOooyyyy hahahahah öylemi dedi yaaaa millet tutturdu kar kar karr allahta sana bigüzell al sana kar dediberejettiirr yağsın ama donduk yavv
Hahahaha evett ocak şubat bekliyordukkAynen öyle valla bennde seveirm ama artık bahar gelmesi gereken zamanlar olunca beklemiyorduk gec kaldı
Yılbaşına gelmezzYaanii hele yılbaşında ben çok beklerim
Napalım bizim kış gec geliyorYılbaşına gelmezz
Haha galibaNapalım bizim kış gec geliyor
Kehvemi içtim kaçıyorum kırklanmayaHaha galiba
Oooohhh hadii bakalummm benimde kocişi işe yollayemm bende üşenmesem salonu ederimKehvemi içtim kaçıyorum kırklanmaya
Sağol canım sen yorma kendini bırak kaçmıyo salonOooohhh hadii bakalummm benimde kocişi işe yollayemm bende üşenmesem salonu ederim
Oda doğru bıraktımm yapmadımmSağol canım sen yorma kendini bırak kaçmıyo salon
EferimOda doğru bıraktımm yapmadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?