- 18 Kasım 2020
- 20.840
- 50.162
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.061
kız nie ozmo kaç yaşında
ayyy öyle tutamam ki kuzuuu başım ağrır acıkırımSahura uyanma canım yiyip uyu annemde öyleydi
yaşlandım tabii yaş kemale eriyokız ozmoooooooooooooooooooooooooooo nasıl bulamıosun topiği
yaşlandın mı gııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
yaşlanmış numarası yapıyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bence
hahahah o senin taşlığın yawruuumBencede bu yaşlanmaz taş gibi
ozmon 41 olacak Mayıstakız nie ozmo kaç yaşında
sen kaç yaşındasın
lebron ceymsssssssssssssssssssssssssssssssssss
şaka yapıosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnozmon 41 olacak Mayısta41 kere maşallah diyeceksiniz
yok vallah yapmiyemşaka yapıosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben söylememkız nie ozmo kaç yaşında
sen kaç yaşındasın
lebron ceymsssssssssssssssssssssssssssssssssss
Bak ben 12 gibi yiyorum uyuyorum saat 3gibi alarm kurup uyanuıp su içip niyet ediyorum böyle deneayyy öyle tutamam ki kuzuuu başım ağrır acıkırım
yaşlandım tabii yaş kemale eriyo
hahahah o senin taşlığın yawruuum
Vallahşaka yapıosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız ozmo doğrumu sölüo kafamı buluo benle de bakem prensescimVallahben 26 yaşındayım
ah kuzum ben birde sabah 5.30 da kalkıyorum hani evde olup uyusam sorun olmaz da çok erken başlıyorum güneBen söylememkendi söylesin
Bak ben 12 gibi yiyorum uyuyorum saat 3gibi alarm kurup uyanuıp su içip niyet ediyorum böyle dene
doğruuuukız ozmo doğrumu sölüo kafamı buluo benle de bakem prensescim
işte dedim ya 41 kere maşallah oluyorummaşallah sana beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
41 kere maşallahkız ozmo doğrumu sölüo kafamı buluo benle de bakem prensescim
Sizin trafik sorumsalındqn mı erken uyanıyorsunah kuzum ben birde sabah 5.30 da kalkıyorum hani evde olup uyusam sorun olmaz da çok erken başlıyorum güne
yok bebişim trafik yok ki. 35 dakikada geliyoruz da erken iş başı yapıyoruz birde ben kalk hazırlan makyaj falan 6.10 da evden çıkıyorum işte41 kere maşallahdoğru söylüyor
Sizin trafik sorumsalındqn mı erken uyanıyorsun
Güzellik başa belayok bebişim trafik yok ki. 35 dakikada geliyoruz da erken iş başı yapıyoruz birde ben kalk hazırlan makyaj falan 6.10 da evden çıkıyorum işte
ahahhaha aslında şu maskelerden dolayı eskisi gibi makyaj yapmıyorum. makyaj maskede kalıyoGüzellik başa bela
Gözlere yap daha fazlaahahhaha aslında şu maskelerden dolayı eskisi gibi makyaj yapmıyorum. makyaj maskede kalıyo
ben evlendikten sonra makyaj az yapmaya başladım niyeyseGözlere yap daha fazlaben çok makyaj yapmam
Bende aynı yaparsan hafif yaparım birde buralar sıcak yapamıyorumben evlendikten sonra makyaj az yapmaya başladım niyeyseaslında en güzeli doğallık ama ben de aşırıya kaçmam asla. allık rimel pudra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?