yerim seni bebişim benim 2 de kalkıyorum sahura bi daha yatıyorum sonra 5.30 da bi daha kalkıyorum o yüzden böyle oluyorum ramazanda kuzucum ama iyiyim şimdi açıldım
Ayyy doğru sahura kalk yat busefer uyku çekiyorsun eşimde buhaffta çok zor kalkıyo sabah neseki vardiyası bitmesine 2 gün kaldı onunda haftaya sahuru işyerinde etcek
Sen nasılsın herşey yolundamı

Ayyy doğru sahura kalk yat busefer uyku çekiyorsun eşimde buhaffta çok zor kalkıyo sabah neseki vardiyası bitmesine 2 gün kaldı onunda haftaya sahuru işyerinde etcek
Sen nasılsın herşey yolundamı
oooyy çok zor ya valla Allah yardım etsin herkese

iyiyim canım şükür. sen nasılsın bakalım hatta siz

Reactions: Jou
oooyy çok zor ya valla Allah yardım etsin herkese

iyiyim canım şükür. sen nasılsın bakalım hatta siz
Biz idare eder heryerim ağrıyor bebişimm
Son aylara geldik gibi hiç halim yok keyfim yok dayak yemişim gibi bi halim var kendime kahvaltı hazırlamaya bile gözüm kesmiyo
Allahtan gece makineyi boşalttım yoksa napardım bilmem

oyy hiç kolay değildir eminim bebekim ama dayanman lazım çok az kaldı. bi bakmışsın fırtlamış gelmiş
çok yormadan yavaş yavaş yap

Reactions: Jou
oyy hiç kolay değildir eminim bebekim ama dayanman lazım çok az kaldı. bi bakmışsın fırtlamış gelmiş
çok yormadan yavaş yavaş yap
Hapşurduğumuz gibi gelse iyi olurr
Ederim eşimden başka kimim var
Oda sağolsun çamaşır asıyo ediyo yardım ediyo oda etmezse ölürdüm herhalde

Valla yardım eden bir eş olması çok güzel be joum. yapmayadabilirdi yani. ne biçim kocalar var biliyosun. çok şükür valla
Ayyy evett ozomm görüyorum yanii allah yardımcıları olsun annem bile yardım alamazdı hergün millete çay taşırdı bu haliylee tadını çıkaramadı

ahhh annelerimiz neler yaşamış kuzum benim annem hastaneye tek gitmiş babam gitmemiş ki daha neler neler
Dimii bizim yaşadiklarımız neki millet neler yaşamış şimdikiler bi lafla adamı boşuyolarr hepimiz dörtdörtlük değilizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…