- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.101
tatlımmm günaydınnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ozmommtatlımmm günaydınnn
midem bulanıyo sabahları . oruçluyken böyle oluyorum. onun dışında iyiyim canımmozmommbugün nasılsın
Allah kabul etsin ozmommidem bulanıyo sabahları . oruçluyken böyle oluyorum. onun dışında iyiyim canımm
sen nasılsın baloncukum
amiiiinAllah kabul etsin ozmom
ben bu sene iyi niyetliyim
yk cnm bebekten dolayı bu sene pasamiiiin
ahahahah aman kötü niyetli olma datutmuyo musun sen titlim
heee doğru diyosun canım. olsun seneye tutarsın kısmetseyk cnm bebekten dolayı bu sene pas
Ooyyy kurban olurum sana ozomm ama negüzel bak erken çıkıyosun enazından gece uyuyamadınmıkiidaha yeni görüyom şekerimuykum var fenaa joummm
yerim seni bebişim benimOoyyy kurban olurum sana ozomm ama negüzel bak erken çıkıyosun enazından gece uyuyamadınmıkii
Ayyy doğru sahura kalk yat busefer uyku çekiyorsun eşimde buhaffta çok zor kalkıyo sabah neseki vardiyası bitmesine 2 gün kaldı onunda haftaya sahuru işyerinde etcekyerim seni bebişim benim2 de kalkıyorum sahura bi daha yatıyorum sonra 5.30 da bi daha kalkıyorum o yüzden böyle oluyorum ramazanda kuzucum ama iyiyim şimdi açıldım
oooyy çok zor ya valla Allah yardım etsin herkeseAyyy doğru sahura kalk yat busefer uyku çekiyorsun eşimde buhaffta çok zor kalkıyo sabah neseki vardiyası bitmesine 2 gün kaldı onunda haftaya sahuru işyerinde etcek
Sen nasılsın herşey yolundamı
Biz idare eder heryerim ağrıyor bebişimmoooyy çok zor ya valla Allah yardım etsin herkese
iyiyim canım şükür. sen nasılsın bakalım hatta siz
oyy hiç kolay değildir eminim bebekim ama dayanman lazım çok az kaldı. bi bakmışsın fırtlamış gelmişBiz idare eder heryerim ağrıyor bebişimm
Son aylara geldik gibi hiç halim yok keyfim yok dayak yemişim gibi bi halim var kendime kahvaltı hazırlamaya bile gözüm kesmiyo
Allahtan gece makineyi boşalttım yoksa napardım bilmem
Hapşurduğumuz gibi gelse iyi olurroyy hiç kolay değildir eminim bebekim ama dayanman lazım çok az kaldı. bi bakmışsın fırtlamış gelmiş
çok yormadan yavaş yavaş yap
Valla yardım eden bir eş olması çok güzel be joum. yapmayadabilirdi yani. ne biçim kocalar var biliyosun. çok şükür vallaHapşurduğumuz gibi gelse iyi olurr
Ederim eşimden başka kimim var
Oda sağolsun çamaşır asıyo ediyo yardım ediyo oda etmezse ölürdüm herhalde
Ayyy evett ozomm görüyorum yanii allah yardımcıları olsun annem bile yardım alamazdı hergün millete çay taşırdı bu haliylee tadını çıkaramadıValla yardım eden bir eş olması çok güzel be joum. yapmayadabilirdi yani. ne biçim kocalar var biliyosun. çok şükür valla
ahhh annelerimiz neler yaşamış kuzumAyyy evett ozomm görüyorum yanii allah yardımcıları olsun annem bile yardım alamazdı hergün millete çay taşırdı bu haliylee tadını çıkaramadı
Dimii bizim yaşadiklarımız neki millet neler yaşamış şimdikiler bi lafla adamı boşuyolarrahhh annelerimiz neler yaşamış kuzumbenim annem hastaneye tek gitmiş babam gitmemiş ki daha neler neler
sıkıntıya gelemiyo yeni nesilDimii bizim yaşadiklarımız neki millet neler yaşamış şimdikiler bi lafla adamı boşuyolarrhepimiz dörtdörtlük değilizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?