- 25 Ağustos 2019
- 62.638
- 120.418
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.301
Afiyetler olsunn askoommmmHeee kuzum pizza evet ya ev yapımı kadar güzel pizza yok dediğin gibigel dicemde bitti bebeğim yaaaaa
Iyimi diyim halsizmi diyimm nediyim bilemedimki
Hehehehe naber bebekk
kuzumm canımmm öyle yoğun bir gündü ki. daha yeni bakabiliyorum
Teşekkürler kuzumm yok bitmediAfiyet olsun Selinimm
Nasılsın bitti mi paskalya bayramınız
O yoğunların bitermi heleekuzumm canımmm öyle yoğun bir gündü ki. daha yeni bakabiliyorumiyi misin kuşummm
Bu bayramda neler yapıyolar kızzzzTeşekkürler kuzumm yok bitmedimaşallah bunlarda bayram 4 gün 4 gece yarın bitiyor kuzum normal hayata dönüş iyilik bebek namaz kılıp dışarı çıkacaz sen nasılsın bebiş
Teşekkürler bebeğimAfiyetler olsunn askoommmm
Uyandınmı
Ayyy allahımm sende yohhyohhh haaaTeşekkürler bebeğim
Evet kuzum uyandım namaza gidip sonra dışarı eve gelince ramazan pidesi hamuru yapacağım
Ohh ne güzel çiçeğimTeşekkürler kuzumm yok bitmedimaşallah bunlarda bayram 4 gün 4 gece yarın bitiyor kuzum normal hayata dönüş iyilik bebek namaz kılıp dışarı çıkacaz sen nasılsın bebiş
Ben sana birgün uzun uzun anlatırım bebeğim kurban bayramı gibi biraz kutlama yapıyorlar Hz. İsa'nın ölümü aslında amaBu bayramda neler yapıyolar kızzzz
Hemde fazlasıylaaaaaaa
Amin inşallah kuzum cümlemizinkini birtanem ben gittim görüşürüz canlarOhh ne güzel çiçeğim
Allah kabul etsin kuzum
Ben iyiyim çok şükür
Ayyy allahımm sende yohhyohhh haaaaynı ben bukızzz
Ayyy görüyormusun nelerde var her ülkenin inanışları çok farklıBen sana birgün uzun uzun anlatırım bebeğim kurban bayramı gibi biraz kutlama yapıyorlar Hz. İsa'nın ölümü aslında ama
Yumurtalar boyanıyor onlar için baya önemli bir etkinlik evlerinde süslemeler oluyor kapılar da mumlar yanıyor 24 nisan gecesi sabaha kadar kilise de olup inciller okunup dualar yapılıyor mumlar Rusya'dan yanıp tek bir papaz yakıp herkez mumdan yakıyor mumu o sönmeden eve getirip ışıklar kapalı şekilde elinde mumla erkek tüm evin odalarını dolanıp inanışına göre kötü ruhları kovuyorlar gibi sonra o mum sabaha kadar sönmüyor kapının önünde bekliyor
Özet geçeyim derken yine bayasini anlattım hahahaha
Evet kuzum ya kültür ve inanışları farklıAyyy görüyormusun nelerde var her ülkenin inanışları çok farklı
Dedim hani kısa geçecekti bu gaza geldin
Aayyy çokgüzell amaa bakk ye ye kilo almayanları oyle çok kıskanırim ki benonca hamura da kilo alsam yok anam yok bu yemek ile millet olurdu 100 kilo bende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?