- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.261
İkinize de az kaldıCok güzell yaa kuzummm
Öylemi diyosun kızzzz hahahaha bide hiç görünmüyormuşumİkinize de az kaldıdaha sizi burada çok az görürüz aynı ben gibi
Yani bu kadar faal olamazsınÖylemi diyosun kızzzz hahahaha bide hiç görünmüyormuşum
Bide kucagımda memeyle cebelleşincee aktif oluyomuşumYani bu kadar faal olamazsınhele de çok istenen bebek uvvvv
Bunu sakın yapma tamam mı ! Sonra benim gibi meme reddi yaşama ,ben teli elime almadım yahut başka biseyle uğraşmadım ancak bu da meme reddine yol açan nedenlerden . Sakın yapma kuzumBide kucagımda memeyle cebelleşincee aktif oluyomuşum
Aaa öylemiii oluyo kuzumm tamam yapmamm sen nedersen oBunu sakın yapma tamam mı ! Sonra benim gibi meme reddi yaşama ,ben teli elime almadım yahut başka biseyle uğraşmadım ancak bu da meme reddine yol açan nedenlerden . Sakın yapma kuzumbebisle ilgilendiren sonra alırsın hep
AferinAaa öylemiii oluyo kuzumm tamam yapmamm sen nedersen o
Tamammm sana sorarımm tecrübelii annemmmAferinbana sor tamam mı sorduğun kisilerden olayım bebisle ilgili
Canım Bahar ben senden o elektriği hep alıyorum zatenBen diğer kızları da tanımayı çok isterdimTiniminimavihanim @Fatmazell @ASSOSyal birde pare etiketleyemedim onu ama geçen.aylarda hamilelik doğum vs derken kızlar eminim sizlerde çok çok iyisiniz hepinizden o elektirigi burada bile aldım
Ben seni buraya girdiğim zamanlarda tanımıştım çiçeğimAşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem(pcos+erkek infertilitesi)
Okumak isterseniz umut olsun diye buraya koyuyorum
@Fatmazell
Etiketi daha şimdiii gördümm çiçeğimmmm yaa geldiimm ama sen gitmişindir
Tiniminimavihanim Lna16 Jou @MssPARE Catlak-kurabiye Hele gelin siz nerelerdesinizzz kalbim elimde sizi bekliyorum
Pizza yapıp sonra yiyip geldimmm hadi şimdi bana bir limonlu soda
Tiniminimavihanim Lna16 Jou @MssPARE Catlak-kurabiye Hele gelin siz nerelerdesinizzz kalbim elimde sizi bekliyorum
Dötüm de pireler uçuşuyordu bacım o saatte
He ya pozitif olduğunu testlerden önce senden öğrendim diyebilirimMervenin ben hamile olduğunu da rüyamda görmüştüm daha transfer olmadanCatlak-kurabiye hatta kendisine yazarken o gün yazdım gördüğüm gün rüyamda hamileydim zaten ama demiştim benim rüyalarım genelde iyi de olsa kötü de olsa çıkar diye şükürler olsun çıktı o da bende çok sevinmistik .
Hahahahaha ayyy gife çok güldümmmEtiketi daha şimdiii gördümm çiçeğimmmm yaa geldiimm ama sen gitmişindir
Offff pizzamı aayyyy lavaş pizza da yapardım ben ne güzel olur duPizza yapıp sonra yiyip geldimmm hadi şimdi bana bir limonlu sodacanımsın Fatmammm
Çokk dadlıuu joummmm demiiHahahahaha ayyy gife çok güldümmm
Offff pizzamı aayyyy lavaş pizza da yapardım ben ne güzel olur du
Heee kuzzz bide hızlı hızlı opüyor hanii opeyimde git gibiÇokk dadlıuu joummmm demii
Heee kuzzz bide hızlı hızlı opüyor hanii opeyimde git gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?