- 25 Ağustos 2019
- 62.638
- 120.418
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.321
Çenenine kuybaaannnnnnnEvet kuzum ya kültür ve inanışları farklı
Ay sorma bebiş kısa kesecektim sözde gene çenem düştü
Napayım bebeğim seviyorum ya hamur ile uğraşmayıAyyy allahımm sende yohhyohhh haaaaynı ben bukızzz
Çok yiyorum ama kuzum almıyorum deli manyak gibiAayyy çokgüzell amaa bakk ye ye kilo almayanları oyle çok kıskanırim ki ben
Ya yirimmmmÇenenine kuybaaannnnnnn
Her sabah kahvelerimizi kapar geliriz artık yihhuuu
Bebeğim size doyum olmaz ben gideyim namaza öptüm sizi sexsiii şeylerÇenenine kuybaaannnnnnn
Evettt kuzu normalde hamile degilken hergün açmalarla mutlaka yaptığım olurdu bende cok severim yapmayıNapayım bebeğim seviyorum ya hamur ile uğraşmayı
Kız senle kardeş olsak bu kadar benzemeyizzzz heeeee sende benim gibiama gebesin ara verdin öyle şeylere
Heee heee ben normaldede ne yesem şip diye kilo alıyorummÇok yiyorum ama kuzum almıyorum deli manyak gibievet bende seviyorum bu özelliği kıskanma kız srn bir doğur da bak nasıl kilo veriliyor
Ya yirimmmm
Ooo sexsii manyağıyuuuzzzzzzBebeğim size doyum olmaz ben gideyim namaza öptüm sizi sexsiii şeyler
Yoo kabul etmem
Napıyonn heleeeeeYoo kabul etmem
Napayım kuzum meme ultrasonu çektirdim geldim tee 3 Ay ömceden randevu almıştım yaNapıyonn heleeeee
Aaa evet öyle birşey vardı cok dolu demiştinNapayım kuzum meme ultrasonu çektirdim geldim tee 3 Ay ömceden randevu almıştım ya
Valla geçmiş 3 ay yaAaa evet öyle birşey vardı cok dolu demiştin
Abooo ne ara geldi bugüne
Ne zaman çıkar sonuçlar
Ayy çok şükür ozaman kuzuşummValla geçmiş 3 ay ya
Çıktı canım birkaç tane iyi huylu lezyon varmış kötü biriey yok genc insanlarda çok olur bunlar dedi doktor 6 ayda bir baktırırsın dedi
Evet canım çok şükürAyy çok şükür ozaman kuzuşumm
Ne yapayim canım bugun üstüme sanki öküz oturmuş gibi bi halim var pek halim yokEvet canım çok şükürsen neler yapıyosun
yoğunluğu seviyorum benO yoğunların bitermi helee
Bende eh işte bebişim ya bugün ustüm bi agırlık var daha yemek etcem mutfağa gidemiyorumm
Kolaymı bilmemkiiyoğunluğu seviyorum ben
ah kıyamam. kolay bişeyler yap kuzum
Allah allah hava çok sıcak ondandır belki canımNe yapayim canım bugun üstüme sanki öküz oturmuş gibi bi halim var pek halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?