- 10 Nisan 2016
- 8.699
- 12.726
- 248
- 37
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.661
yaa herkes öyle diyorHep nickinı okudukça aklıma yüzbin baloncuk reklamı geliyorbu sefer gördükçe konuşuruz artık
merhaba cnm
Bende çook severiiimm balonlarıyaa herkes öyle diyor
benmse mutluluk geliyorbalonlar benim için huzur demek ya evdede aksesuarlarım hep balon
seni gebelik topiklerindede görüyordum
Oy maşallah sağlıcakla büyüt meleğini annesiimerhaba cnmo çaresizlikte o kadar topik gezdimki
3 yıl mücadelinin sonunda tüp bebekle kızım doğdu zorda olsa
allah isteyen herkese sağlıkla sorunsuz nasip etsin inşallah
tanışmış oluyoruz
biliyorum.. çok istiyor cok emek ediyorsunBende çook severiiimm balonları
Harikaymış bundan sonra hep uçan balonlar olarak görücemanne olma yolunda gidiyorum baloncum inşAllah bir gun nasip oluuurr
Rabbim uzuuuuun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler versin İnshaAllah mutluluğunuz daim olsun canımmerhaba cnmo çaresizlikte o kadar topik gezdimki
3 yıl mücadelinin sonunda tüp bebekle kızım doğdu zorda olsa
allah isteyen herkese sağlıkla sorunsuz nasip etsin inşallah
tanışmış oluyoruz
Ah ne güzel bir kavuşma olmuşturbiliyorum.. çok istiyor cok emek ediyorsun
hep görüyordum paylaşımlarını cnm..
bende 3 sene uğraştım eş kaynaklı.. imkansız dediler olmaz dediler.. ilk başladığımızda tüp bile zordu
3 sene sonunda tüple kavuştum kızıma..
dilerim sen o kadar zorlanmadan sağlıkla kucağına alırsın
yeterki pes etme
canımm rabbim hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah. ben de 1 ay önce bebişimi kaybettim. kalbi durmuştu ama Allahtan ümidimi kesmiyorum hiçbir zaman. olacak olacak hepimizin bebişi olacak inşallahRabbim uzuuuuun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler versin İnshaAllah mutluluğunuz daim olsun canım
Bende o sene gebe kalamadim yıllardır bekliyorum bende baya uzun bir zaman, çıktım bayadir yoktum bu sene tekrar döndüm buraya ilk kez Bukadar aktifim burda zaten.. geçen şubat gebeydim ama düşük yaptım hayırlısı Allah'tan sadece kese vardı bebis falan göremedim daha çok üzülürdum... İnan o keeye bile nasıl bağlandı isem o gitti diye bile üzülmüştüm .. nasib kisnet bakalım İnshaAllah yaklaştım hissediyorum
kıyamam sana beeennnAh ne güzel bir kavuşma olmuşturbizde sorunda yok aslında stresim var birde sağlık personeli oldugumdan çoğu şeyi bilmek yoruyor bazen diyorum keşke bu kadar bilmeseydim
Yaza kadar devam sonra direk tüp bebek düşünüyorum artık canımm
iyi ki geri döndün cnm.. ben burada çok destek gördüm. köstek olanlarda oldu burası ilginç bi yer ama annelik yolunda insan çevresindekilere anlatamadığını burda anlatıyor.. soruyoruz öğreniyoruz... içimizi döküyoruzRabbim uzuuuuun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler versin İnshaAllah mutluluğunuz daim olsun canım
Bende o sene gebe kalamadim yıllardır bekliyorum bende baya uzun bir zaman, çıktım bayadir yoktum bu sene tekrar döndüm buraya ilk kez Bukadar aktifim burda zaten.. geçen şubat gebeydim ama düşük yaptım hayırlısı Allah'tan sadece kese vardı bebis falan göremedim daha çok üzülürdum... İnan o keeye bile nasıl bağlandı isem o gitti diye bile üzülmüştüm .. nasib kisnet bakalım İnshaAllah yaklaştım hissediyorum
işte aslında sen ruhunu yormuş olacaksın ki bilmek yoruyor diyorsunAh ne güzel bir kavuşma olmuşturbizde sorunda yok aslında stresim var birde sağlık personeli oldugumdan çoğu şeyi bilmek yoruyor bazen diyorum keşke bu kadar bilmeseydim
Yaza kadar devam sonra direk tüp bebek düşünüyorum artık canımm
o gelmez bizim onunla seviyeli bir ilişkimiz var
hahahahah o yüzden mi gelmiyooo gelmez bizim onunla seviyeli bir ilişkimiz var
küsüs
Yaaaaa şöyle Bi bakayım dedim ineceğim yeri kaçırcam
Seni parçalarım leno gelmez bizim onunla seviyeli bir ilişkimiz var
küsüs
Beni dövdühahahahah o yüzden mi gelmiyoo
he bir zamanlar kankaydk şimdi kırmızı çizgimizi bozmuyoruzhahahahah o yüzden mi gelmiyoo
yi bini parçala bini behçetYaaaaa şöyle Bi bakayım dedim ineceğim yeri kaçırcamgünaydın abli
Seni parçalarım len
Nasılsın
Senin yüzündenhe bir zamanlar kankaydk şimdi kırmızı çizgimizi bozmuyoruz
yi bini parçala bini behçet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?