merhaba cnm o çaresizlikte o kadar topik gezdimki
3 yıl mücadelinin sonunda tüp bebekle kızım doğdu zorda olsa
allah isteyen herkese sağlıkla sorunsuz nasip etsin inşallah
tanışmış oluyoruz

yaa herkes öyle diyor
benmse mutluluk geliyor balonlar benim için huzur demek ya evdede aksesuarlarım hep balon
seni gebelik topiklerindede görüyordum
Bende çook severiiimm balonları
Harikaymış bundan sonra hep uçan balonlar olarak görücem anne olma yolunda gidiyorum baloncum inşAllah bir gun nasip oluuurr

tanışmış oluyoruz
Oy maşallah sağlıcakla büyüt meleğini annesii Rabbim bizlerede nasip etsiinn aminn beklemek ummak zor gelmeye başlıyor artık

Bende çook severiiimm balonları
Harikaymış bundan sonra hep uçan balonlar olarak görücem anne olma yolunda gidiyorum baloncum inşAllah bir gun nasip oluuurr
biliyorum.. çok istiyor cok emek ediyorsun
hep görüyordum paylaşımlarını cnm..
bende 3 sene uğraştım eş kaynaklı.. imkansız dediler olmaz dediler.. ilk başladığımızda tüp bile zordu
3 sene sonunda tüple kavuştum kızıma..
dilerim sen o kadar zorlanmadan sağlıkla kucağına alırsın
yeterki pes etme

tanışmış oluyoruz
Rabbim uzuuuuun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler versin İnshaAllah mutluluğunuz daim olsun canım

Bende o sene gebe kalamadim yıllardır bekliyorum bende baya uzun bir zaman, çıktım bayadir yoktum bu sene tekrar döndüm buraya ilk kez Bukadar aktifim burda zaten.. geçen şubat gebeydim ama düşük yaptım hayırlısı Allah'tan sadece kese vardı bebis falan göremedim daha çok üzülürdum... İnan o keeye bile nasıl bağlandı isem o gitti diye bile üzülmüştüm .. nasib kisnet bakalım İnshaAllah yaklaştım hissediyorum

Ah ne güzel bir kavuşma olmuştur bizde sorunda yok aslında stresim var birde sağlık personeli oldugumdan çoğu şeyi bilmek yoruyor bazen diyorum keşke bu kadar bilmeseydim
Yaza kadar devam sonra direk tüp bebek düşünüyorum artık canımm

canımm rabbim hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah. ben de 1 ay önce bebişimi kaybettim. kalbi durmuştu ama Allahtan ümidimi kesmiyorum hiçbir zaman. olacak olacak hepimizin bebişi olacak inşallah
kıyamam sana beeennn rabbim nasip edecektir kuzum inanıyorum ben

iyi ki geri döndün cnm.. ben burada çok destek gördüm. köstek olanlarda oldu burası ilginç bi yer ama annelik yolunda insan çevresindekilere anlatamadığını burda anlatıyor.. soruyoruz öğreniyoruz... içimizi döküyoruz
kız içimize at at at nereye kadar... patlarız vallahi.. kaldıki hormonlarımız horon tepiyor resmen stresli olunca...
iyisimi burda anlatıp oh be rahatladım demek ben hep o gözle baktım o süreçte..
hiç üzülme... sabrın sonu selamet... Rabbim en güzel vaktini bekliyor...
insan keseye değil o testteki çift çizgiye bile aşık oluyor resmen.. anlıyorum seni ne hissettiğini
ama olacak.. o kedi buraya gelecek

işte aslında sen ruhunu yormuş olacaksın ki bilmek yoruyor diyorsun
halbuki bilmek özellikle doğru olanı bilmek senin için avantaj... tıp ne kadar ilerledi vs biliyorsun
neyin doğru tedavi neyin bünyeni etkileyip etkilemieceğini biliyorsun... bunların hepsi artı
biz burda neler kullanıp hastanelik olanlarla gördük cnm benim.. hep olumlu düşünelim olumlu olsun
tam tüpe başlayacakken mucize şekilde hamile kalnlarıda gördük
dilerim sende öyle olursun
ama varsaylım olmadı.. tüp gerçekten öcü değil kuzum.. bi başlıyorsun nasıl bitti anlamıyorsun.. en zor kısmı başlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…