- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.962
- 498
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.041
Bilemedim herkez bizi izliyor olabilirBurasıda güzell beee minnoşumun topiği yabancı değeeelllll
Aynen valla kurabiyemBen nerede olduğumu şaşırıyorum
Kafalar döndü iyice hahah
Yığıldım kaldım
Jou
Lna16
MssPARE
@bir mucizee
@Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
@My_Moonlight06
@Saliha40
@Hogwartss
coconatt
Haydi bakalıım iftarını eden gelsin bi kahve keyfi edelim yaa
Ha böyle bekliyorum sizi
İftar mı vurdu paremmmmYığıldım kaldım
Çay var
Jou
Lna16
MssPARE
@bir mucizee
@Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
@My_Moonlight06
@Saliha40
@Hogwartss
coconatt
Ha böyle bekliyorum sizi
Oyy parem vala öyle oluyor iftar sonrası mideye oturuyor bi an yüklenince bi soda iç rahatlatır belkiYığıldım kaldım
oda olur cocom her türlüsünü severizzÇay var
Ohh miss akşam çayı kahvesi afiyet olsun canımOyy parem vala öyle oluyor iftar sonrası mideye oturuyor bi an yüklenince bi soda iç rahatlatır belki
oda olur cocom her türlüsünü severizz
No problemm fatmazelim estagfurullahhBallikabak ben seni etikete dahil etmeyi unutmuşum hakkını helal et gel güzel hamişim sende ama sana meyve suyu varr
Yaaa erkek degillerse sıkıntı yok kuzu yaa o zaman belli ederler yöneticilereKızlar şimdi aklıma geldi aramızda şikayet eden varsa eğer gelen 2 üyeyi yönetim banlıyo ve iletişim numarası bırakıyo bizle iletişime geçin sizi teyit edelim sonra banınızı açalım diyolar öyle bişey olabilir her an geri dönebilirler yani yüksek ihtimal hatta öyle olmuştur
Ohh miss akşam çayı kahvesi afiyet olsun canım
Ohhh şifa olsun hamişlerimeeNo problemm fatmazelim estagfurullahhiçerim tabisi kuzumm ohhhh serin serin
Aynen joumm erkekmi değilmi ortaya çıkarrr ona göre dönerler tabi temennimizz kadın çıkmalarıYaaa erkek degillerse sıkıntı yok kuzu yaa o zaman belli ederler yöneticilere
Hele olur çiçeğiim biskevit banar içerik ister misin
Aynennn oyüzdenn gelsinler hahahahaha egerr kadınsa tabiii ben şikayet etmiştim birine irkek diyeAynen joumm erkekmi değilmi ortaya çıkarrr ona göre dönerler tabi temennimizz kadın çıkmaları
Jou
Lna16
MssPARE
@bir mucizee
@Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
@My_Moonlight06
@Saliha40
@Hogwartss
coconatt
Ha böyle bekliyorum sizi
Hahahaha isterimm pek severimmm ama yanına cevizz varHele olur çiçeğiim biskevit banar içerik ister misin
Ahahahahaah olsunnn erkekse de iyilik etmiş olcanAynennn oyüzdenn gelsinler hahahahaha egerr kadınsa tabiii ben şikayet etmiştim birine irkek diye
Hahaha kıyamamm
Ben şöylee bekliyimm çiçeğim
Olsunn sağlıklı kuzummHahahaha isterimm pek severimmm ama yanına cevizz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?