kıss nere gidiyon yok artıkkk eskide kalmış gitmiş. gidemezsin bırakmayız seniiii

ben nasıl daldım aranıza acaba, iyi benden de şüphelenmediniz
Hahahahaha konuşma şekli başka oluyor girip sohbete gelmen çok başka kuzumm onların bi girişi var aşkoşkoommm hayatımmlı falan daha dur bismillah nurcuma eski msjını alıntılamış teee ilk sayfadan aynenn aşkoooommm diye nurcumda demiş tanıyamadım aşkım ? diye ayyy ben yıkıldımm dedim acaba tanıdikmı da hani onu düşündümde nur yazınca dedim fake

Kuzummm o anki hormonum çok kötüydü yaa dün sabahtan beri ağlıyordum psikolojim çok bozuktu sanki dünyanın birşeyi yaşamısım bide o gelince aklıma senii severimm ozomm

hahaha zaten direk o topiğe gelmelerinden belli oluyo bebişim. işleri güçleri yok insanların valla

ah canımm hormonların iyice tavan yaptılar ama geçecek kuzumm geçecek bebeğimm azcık daha sabret. seviyorum seni
Şiiişştttt trollenmeee
olayı çözmeye çalışcam, o yüzden öyle bi giriş yaptım

hahaha zaten direk o topiğe gelmelerinden belli oluyo bebişim. işleri güçleri yok insanların valla
Yokmus demekkii
ah canımm hormonların iyice tavan yaptılar ama geçecek kuzumm geçecek bebeğimm azcık daha sabret. seviyorum seni
Öyle oldu bitanem iyiyim şimdii ya çok şükür
Balsıınnn
olayı çözmeye çalışcam, o yüzden öyle bi giriş yaptım
Hahahahah arkandayımmm

Hahahahaha senin küçük cadın hele neettii anasınımı derlattı
parmağında oynatıo
beşiğini istemiyor.. çift kişilik yatağa sıpmıyor ondan da kovuyor beni
sürekli sohbet edeyim istiyor
susuncada eeehh eehhh die çığlıklar başlıyor
Allahıma dilim damadım pert oldu sohbet etmekten

Hahahahahahaha ayyyy yerimm onu benn hele sohbet mi istiyo kızzz bu baya konuşkan olcak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…