- 25 Ağustos 2019
- 62.254
- 119.300
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.161
Hahahahaha konuşma şekli başka oluyor girip sohbete gelmen çok başka kuzumm onların bi girişi var aşkoşkoommm hayatımmlı falan daha dur bismillahkıss nere gidiyon yok artıkkk eskide kalmış gitmiş. gidemezsin bırakmayız seniiii
ben nasıl daldım aranıza acaba, iyi benden de şüphelenmediniz
Şiiişştttt trollenmeeemerhabalar. hoş geldiniz
hahahaHahahahaha konuşma şekli başka oluyor girip sohbete gelmen çok başka kuzumm onların bi girişi var aşkoşkoommm hayatımmlı falan daha dur bismillahnurcuma eski msjını alıntılamış teee ilk sayfadan aynenn aşkoooommm diye nurcumda demiş tanıyamadım aşkım ? diye ayyy ben yıkıldımm dedim acaba tanıdikmı da hani onu düşündümde nur yazınca dedim fake
Kuzummm o anki hormonum çok kötüydü yaa dün sabahtan beri ağlıyordum psikolojim çok bozuktu sanki dünyanın birşeyi yaşamısım bide o gelince aklımasenii severimm ozomm
olayı çözmeye çalışcam, o yüzden öyle bi giriş yaptımŞiiişştttt trollenmeee
Yokmus demekkiihahahazaten direk o topiğe gelmelerinden belli oluyo bebişim. işleri güçleri yok insanların valla
Öyle oldu bitanem iyiyim şimdii ya çok şükürah canımm hormonların iyice tavan yaptılar ama geçecek kuzumm geçecek bebeğimm azcık daha sabret. seviyorum seni
Hahahahah arkandayımmmolayı çözmeye çalışcam, o yüzden öyle bi giriş yaptım
Günaydınnn aşkoşkoommmmmgünaydın datlu hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam iftardan sonra ne güzel muhabbet olmuş hepsini kaçırmışım minik bir cadı yüzünden
joun cadınmı oluo terörünmüGünaydınnn aşkoşkoommmmm
Hahahahaha senin küçük cadın hele neettii anasınımı derlattıjoun cadınmı oluo terörünmü
terör tercih etcadılar gerçekten nefes aldırmıo
parmağında oynatıoHahahahaha senin küçük cadın hele neettii anasınımı derlattı
Hahahahahahaha ayyyy yerimm onu benn hele sohbet mi istiyo kızzz bu baya konuşkan olcak yaparmağında oynatıo
beşiğini istemiyor.. çift kişilik yatağa sıpmıyor ondan da kovuyor beni
sürekli sohbet edeyim istiyor
susuncada eeehh eehhh die çığlıklar başlıyor
Allahıma dilim damadım pert oldu sohbet etmekten
Günaydınnn tinoommmm yaptınmı sahuru
Günaydın bebişlerrr
günaydın cnmmmm
Günaydın bebişlerrr
Hahahahahahaha ayyyy yerimm onu benn hele sohbet mi istiyo kızzz bu baya konuşkan olcak ya
Yok kuzucumm az daha bekleyimmm dediiimGünaydınnn tinoommmm yaptınmı sahuru
Oyy baloncummm minnoş kızınıı öp kokla yerimizeeeegünaydın cnmmmm
Günaydın balım yerim prenses hanımıgünaydın datlu hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam iftardan sonra ne güzel muhabbet olmuş hepsini kaçırmışım minik bir cadı yüzünden
Günaydınnnnn bitanemGünaydınnn aşkoşkoommmmm
Günaydın tinnoşum
Günaydın bebişlerrr
Oy minnoşumm da uyanmış günaydınGünaydın balım yerim prenses hanımı
Günaydınnnnn bitanem
Günaydın tinnoşum
Uyu canımm benimm oyyy iyi uykularr ballıçöreğiimmYok kuzucumm az daha bekleyimmm dediiimama uyku bastırıyor yer yatarım erken uyanayım uykuyla geçmesin bolca dua edelimm
Ooyyy minnoşumm sabah sabah ne ediyon burda yat aşşağaGünaydın balım yerim prenses hanımı
Günaydınnnnn bitanem
Günaydın tinnoşum
Nasılsın tatlım sen uyumadın mıOy minnoşumm da uyanmış günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?