- 18 Kasım 2020
- 20.748
- 49.903
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.201
Ahahah imkanın varsa neden olmasın balımne iş yapıon ozmom bu kadar erken başlıosunuz
kız minnoş ömrümüz temizliklerle geçiyor ya
yardımcımı getirsem die düşünüyorum
imkandan değilde..Ahahah imkanın varsa neden olmasın balım
Malesef canımAynen öyle kuzum evliliği zorlaştıran bizleriz işte
UyudummmSaatler uymuyor tabi doğru tinnoşum tamam bitanem
Uyu uyu erken,
takipte kal bebeğim
Geldiiimmmuyanmadımı herkes dahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Anladım canımimkandan değilde..
beğenmiyorum ya
BendeUyudummmuyandımm
Bugün temizlik işimiz nedirr minnoş hanımmAnladım canım
Bende
Ahajahahahahahaa
Ahahajaja evet kuzum halloween şeysiydi zatenBallikabak bu arada balliqabaaaamm profildeki qabaaani daha çok beğendim diğeri pek korkutucu duruyordu aklıma Halloween geliyordu
Ajdjxjsjsjsjsajajjaxjx
Şimdi geldi dedin asker mi polis miHahahah seninki gitti benimkide şini geldibide onla uyuyim biraz daha
Yok kuzuu fabrikada çalışıyor vardiyalıı oyüzdenAhajahahahahahaa
Ahahajaja evet kuzum halloween şeysiydi zatenben seviyodum komik troll duruyodu akskdkdkdk ama artık büyüdüm yaşlandım bu daha çok ben artık
Ajdjxjsjsjsjsajajjaxjx
Şimdi geldi dedin asker mi polis mi
sen hamişsin ayrı tutuyoru uyu uyu bugünlerin kıymetini bilGeldiiimmm
Haa tamam kuzummm vallaaha tek yatılan günler çok rahat oluyo o koca yatakta döne döne ohhohYok kuzuu fabrikada çalışıyor vardiyalıı oyüzdenbuhafta gececi böyle gece yatak bana kalıyo gündüz ona
Kızzz hellee kaçgündürr bebe sakin geçen hafta geceleri benim harap oldu dedim şiniden başladısen hamişsin ayrı tutuyoru uyu uyu bugünlerin kıymetini bil
Bebe gibi dön ayakları nı uzattt misss bu halimle çok rahat banaHaa tamam kuzummm vallaaha tek yatılan günler çok rahat oluyo o koca yatakta döne döne ohhoh
ana karnında nasılsa öyle devam ediyor dedikleri doğru benceKızzz hellee kaçgündürr bebe sakin geçen hafta geceleri benim harap oldu dedim şiniden başladı
Evett bencede doğru şimdi uyandı sıpaaana karnında nasılsa öyle devam ediyor dedikleri doğru bence
Yaaaa beğenmene sevindimm aşkımmmmAhhahahahhahah bende bir daha göremem Halloween partisiya ne çeşit insanlar ya kötü ruhları gönderiyorlar bak ben de dicektim resmisin ball olmuşşş Ballikabak bebeğisiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?