- 18 Kasım 2020
- 20.748
- 49.903
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.181
Eşimi gönderfim uyucam biraz dahaOoyyy minnoşumm sabah sabah ne ediyon burda yat aşşağa
Yok minnoşumm yiyip yatıcam biraz zaman geçsin diye bekliyorumNasılsın tatlım sen uyumadın mı
Hahahah seninki gitti benimkide şini geldiEşimi gönderfim uyucam biraz daha
Saatler uymuyor tabi doğru tinnoşum tamam bitanemYok minnoşumm yiyip yatıcam biraz zaman geçsin diye bekliyorum
Uyu uyu erken,Hahahah seninki gitti benimkide şini geldibide onla uyuyim biraz daha
Allah'ım sizede nasip etsin inşallah en kısa zamanda kuzumOyy baloncummm minnoş kızınıı öp kokla yerimizeeee
Aminnn kuzumm Allah razı olsunnAllah'ım sizede nasip etsin inşallah en kısa zamanda kuzum
takipte kal bebeğimYokmus demekkii
Öyle oldu bitanem iyiyim şimdii ya çok şükür
Balsıınnn
Hahahahah arkandayımmm
valla ben uyandım, burdaki en erkenci benimuyanmadımı herkes dahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaçta uyanıon de bakemvalla ben uyandım, burdaki en erkenci benim
Uyandıkuyanmadımı herkes dahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duvarmı silcen minnoşUyandık
5.30 bühüüü ühüüüükaçta uyanıon de bakem
nedennnnnnnnnnnnnn5.30 bühüüü ühüüüü
işe gidiyomnedennnnnnnnnnnnnn
ne iş yapıon ozmom bu kadar erken başlıosunuzişe gidiyomyani 7.30 da iş başı da anca işte
kız minnoş ömrümüz temizliklerle geçiyor yaBu gün yapmam
yönetici asistanıyım kuzum da Tuzla'da olduğumuz için beylikdüzü gibi taaa uzak yollardan gelenler falan var. o yüzden erken başlayıp erken çıkıyoruz akşam da.ne iş yapıon ozmom bu kadar erken başlıosunuz
kız minnoş ömrümüz temizliklerle geçiyor ya
yardımcımı getirsem die düşünüyorum
heee erken çıkıyosanız süperyönetici asistanıyım kuzum da Tuzla'da olduğumuz için beylikdüzü gibi taaa uzak yollardan gelenler falan var. o yüzden erken başlayıp erken çıkıyoruz akşam da.
ivit 16.30 da yallahheee erken çıkıyosanız süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?