- 25 Ağustos 2019
- 62.245
- 119.270
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.261
Laaa bi durr düzeltme yapıyorum hemen cvp veriyonOyyy yemek varken ne güzel oluyosıhhatler olsunn canısıı
![]()

Sağol kuzuşummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laaa bi durr düzeltme yapıyorum hemen cvp veriyonOyyy yemek varken ne güzel oluyosıhhatler olsunn canısıı
![]()
Ahahahahahaahahaaaahahah aşkooo hızlı davraniyim dedim yetişemiyom yoksam hep yavaş kalıyomLaaa bi durr düzeltme yapıyorum hemen cvp veriyon
Sağol kuzuşummm
Bende hızlıyımdırrr kızzz şipşak yazıyorum bekletmeyem kızı diye hahahahaAhahahahahaahahaaaahahah aşkooo hızlı davraniyim dedim yetişemiyom yoksam hep yavaş kalıyom![]()
![]()
![]()
Benim formum kalmamış çok yavaşım yetişemiyom aslaBende hızlıyımdırrr kızzz şipşak yazıyorum bekletmeyem kızı diye hahahaha![]()
Ben bide pro olunca pek bi rahatladım yaa opss opss görmekten gına geldiBenim formum kalmamış çok yavaşım yetişemiyom aslabu sonuncuyu sayma ama
![]()
Yaa doğru bi de o vardı anamm zorlanıyodukk bana geçen sene kazen abi verdi proluk bir kıza daha verdi sebebini söylemicem dedi ben de Allah razı olsun dedim üzümünü yiyip bağını sormadım kasksmsmsmsmBen bide pro olunca pek bi rahatladım yaa opss opss görmekten gına geldi
Yaaaaa iyimiş kuzuuYaa doğru bi de o vardı anamm zorlanıyodukk bana geçen sene kazen abi verdi proluk bir kıza daha verdi sebebini söylemicem dedi ben de Allah razı olsun dedim üzümünü yiyip bağını sormadım kasksmsmsmsm
Canimmmmmmmm
BeybitoooommmmmmmmmCanimmmmmmmm![]()
Nasılsın bebisimiz nasıl. Özledim sizi yaBeybitoooommmmmmmmm
Yaaa bende özledimm yoksun kaçgündürrNasılsın bebisimiz nasıl. Özledim sizi ya
Ya öyledir canım. Bol bol dinlen uyu bu günlerde kendini bebegine hazırla rabbim sağlık sıhhat versin çok rahat bı doğum yaşarsın insallah. Bende benim oğlanları sünnet ettirdim ondan giremdim bu aralarYaaa bende özledimm yoksun kaçgündürr
Iyiyizz kuzumm ağırlaştım artıkk yemek bile etmeye şeyim yok okadar bıkmışım sanki
Ooyyy maşaallahh sünneett heee adam oldular artıkkYa öyledir canım. Bol bol dinlen uyu bu günlerde kendini bebegine hazırla rabbim sağlık sıhhat versin çok rahat bı doğum yaşarsın insallah. Bende benim oğlanları sünnet ettirdim ondan giremdim bu aralar
Canim onlar adam öldü ama bende pert oldum valla. Ev işini bırak kendine vakit ayır bebiş dogduktan sonra lavaboya çıkmak bile lüks olacak senin içinOoyyy maşaallahh sünneett heee adam oldular artıkkdinlenemiyorumki bebişim gene aynı kalk yemek yap evi toparla falan filan
![]()
Tabi kuzumm bilmemmiiCanim onlar adam öldü ama bende pert oldum valla. Ev işini bırak kendine vakit ayır bebiş dogduktan sonra lavaboya çıkmak bile lüks olacak senin için
tinnoşum günaydın bal böreğimTatlışşşş hanımlar günaydın![]()
Oyy öznuşummmtinnoşum günaydın bal böreğim![]()