- 25 Ağustos 2019
- 62.238
- 119.256
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.301
Ama doğru dediii sen beni çağırr şıppp diye gelirimm vallahaa ayıpsınnnnnozmom bana daha fazla tahamül edememiş![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama doğru dediii sen beni çağırr şıppp diye gelirimm vallahaa ayıpsınnnnnozmom bana daha fazla tahamül edememiş![]()
![]()
![]()
![]()
canmmmmmmmmmmAma doğru dediii sen beni çağırr şıppp diye gelirimm vallahaa ayıpsınnnnn![]()
iyisindir iyiBende iyiyimm iyimiyim bilemedimm![]()
tahammülüm kalmadı artık yidin beni evladımmmozmom bana daha fazla tahamül edememiş![]()
![]()
![]()
![]()
Balııımmmmmmm nasılsın prenses nasılcanmmmmmmmmmm![]()
cnm sıkkın yaBalııımmmmmmm nasılsın prenses nasıl![]()
Hahahahhaha yeriiizzzzz ballıı ballıiiyisindir iyi
tahammülüm kalmadı artık yidin beni evladımmm![]()
yaaa kıyamam ona bencnm sıkkın ya
4 ay önce gözyaşı kanal tıkanıklığı teşhisi konuldu
masajla geçiyor dedi doktor ama geçmediği zaman ameliyat dedi
aylardır tedavi uyguluyoruz geçmiyor![]()
Prensesemicnm sıkkın ya
4 ay önce gözyaşı kanal tıkanıklığı teşhisi konuldu
masajla geçiyor dedi doktor ama geçmediği zaman ameliyat dedi
aylardır tedavi uyguluyoruz geçmiyor![]()
yaaa kıyamam ona ben
du belki biraz daha zamana ihtiyacı vardır geçer kuzum
Prensesemibunu ilkkez duydum ya balım çok geçmiş olsunn rabbim acil şifa versinn yaa bu ameliyat olsa daha iyi olcak ozaman
günaydn cnmGunaydinnnn
Evettt o zamann sen genede uygulamaya devam et pess etme oldu olmadı yapcak birşey yok allahtan ameliyatı var çok şükürrr oda geçerr üzme kendini güçlü bi annesinninşallah kızlar.. zamanımız daralıyor işte.. 1 en fazla 1,5 yaşına kadar..
son ana kadar devam edecem
günaydn cnm
hahahaha delisinEvettt o zamann sen genede uygulamaya devam et pess etme oldu olmadı yapcak birşey yok allahtan ameliyatı var çok şükürrr oda geçerr üzme kendini güçlü bi annesinn
Bana bakk trollenmeeeeeee![]()
et canım ama düzelecektir ben inanıyorum kuşuminşallah kızlar.. zamanımız daralıyor işte.. 1 en fazla 1,5 yaşına kadar..
son ana kadar devam edecem
günaydn cnm
iyiyiz teşekkürler, sizler?Nasilsiniz bayanlar?
Bende iyiyim tesekur ederimiyiyiz teşekkürler, sizler?
Yok balım yani mileti etiket yapmak buraya zor
Akıllı oll keserimm seni haaaa beni niye etiketlemiyonYok balım yani mileti etiket yapmak buraya zor![]()