Ben bide pro olunca pek bi rahatladım yaa opss opss görmekten gına geldi
Yaa doğru bi de o vardı anamm zorlanıyodukk bana geçen sene kazen abi verdi proluk bir kıza daha verdi sebebini söylemicem dedi ben de Allah razı olsun dedim üzümünü yiyip bağını sormadım kasksmsmsmsm

• Muhteşem
Reactions: Jou
Yaaa bende özledimm yoksun kaçgündürr 😒😒
Iyiyizz kuzumm ağırlaştım artıkk yemek bile etmeye şeyim yok okadar bıkmışım sanki
Ya öyledir canım. Bol bol dinlen uyu bu günlerde kendini bebegine hazırla rabbim sağlık sıhhat versin çok rahat bı doğum yaşarsın insallah. Bende benim oğlanları sünnet ettirdim ondan giremdim bu aralar

Ya öyledir canım. Bol bol dinlen uyu bu günlerde kendini bebegine hazırla rabbim sağlık sıhhat versin çok rahat bı doğum yaşarsın insallah. Bende benim oğlanları sünnet ettirdim ondan giremdim bu aralar
Ooyyy maşaallahh sünneett heee adam oldular artıkk🤭 dinlenemiyorumki bebişim gene aynı kalk yemek yap evi toparla falan filan🤦‍♀️

Ooyyy maşaallahh sünneett heee adam oldular artıkk🤭 dinlenemiyorumki bebişim gene aynı kalk yemek yap evi toparla falan filan🤦‍♀️
Canim onlar adam öldü ama bende pert oldum valla. Ev işini bırak kendine vakit ayır bebiş dogduktan sonra lavaboya çıkmak bile lüks olacak senin için

Back
X