- 5 Haziran 2021
- 5.090
- 21.025
- 298
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.321
Abouu yine picagini çekecekAkıllı oll keserimm seni haaaa beni niye etiketlemiyon![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abouu yine picagini çekecekAkıllı oll keserimm seni haaaa beni niye etiketlemiyon![]()
Hee bak iyi biliyonnAbouu yine picagini çekecek![]()
hahahahah günaydın baloncukumggggüüüüüüüüünnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
kahveleri alıp gelmeye son 2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasılsın ozmommmmmhahahahah günaydın baloncukum
evet sabırsızlıkla bekliyom![]()
Günaydın baloncukummmmggggüüüüüüüüünnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen var emerikada yaşamakGünaydın baloncukummmmbende şimdii yatıyorum tekrar uyanıcamm 3 saate görüşürüz canım
![]()
oyy iyi uykular kuzum canımGünaydın baloncukummmmbende şimdii yatıyorum tekrar uyanıcamm 3 saate görüşürüz canım
![]()
boğazımın sol tarafı ağırıyor yutkunurken ağzımı açarkeniyiyim baloncukum canımsen nasılsınız
![]()
ayyy hasta mı olacaksın acababoğazımın sol tarafı ağırıyor yutkunurken ağzımı açarken![]()
boğaz enfeksiyonumu die düşünüyorumayyy hasta mı olacaksın acaba![]()
olabilir kuzum. bişiler iç diyeceğim ama oruçlusun di mi?boğaz enfeksiyonumu die düşünüyorum
![]()
değilim cnm..olabilir kuzum. bişiler iç diyeceğim ama oruçlusun di mi?
o hemen geçmez ki kuzum. bol bol su içmeye çalış. eve gidince ıhlamur,zencefil bal falan yapdeğilim cnm..
ama ne yapsam işe yaramıor
iş yerindeym bide
artık 3 gibi dr gidebilirsem gidecem
Ne yapım kargolarla uğraşıyoruzHee bak iyi biliyonn
Napıyorsun aşkoomm
Ne kargosu gıiiNe yapım kargolarla uğraşıyoruz![]()
Günaydınnn beybitoommmmggggüüüüüüüüünnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
herkes burda kahve paylaşırken ben yeşil çay paylaşıorm amaGünaydınnn beybitoommmm
Gelllsin yaaa bi paylaşahg