ay içiyormusun
ben hamileyken herşeyden korkardım ya.. hem tüp bebek stresi hem yaşananlar hem acemilik
şimdiki aklım olsa herşeyi yer içerdim :KK70:
Icmedim bugüne kadar ama papatya hamileyken içiliyormuş cano ben herşeyi yemiyorum ama bak yersek bize yararı olur biz alırız kilo ama bebeğe faydası olmazz oyüzden ben dikkat ediyorum tatli ve açmalardan uzak kalıyorum çokta nadir yedim hep yemedim

Bazen anlamıyorum niye hamileyken herşey yiyolarda gebe degilken yemiyolarr bebeğin sağlığı için sağlıklı şeyler yemen lazım zaten kural bu amaann eski zamanlar herkes yiyordu diyolar evet yiyolardı o zamanki yiycekler buzamanki çok farklı eskisi gibi hiçbirşey sağlıklı değill sürekli tatlı sürekli börek yiye yiye bebeğin suyu fazla oluyor busefer erken doğum riski oluyor böyle şeyler çok dikkat etmek gerek benim düşüncem bu tabii herkes e saygı duyarım bugüne kadar çok şükürr hiçbir ters yaşamadım cok şükür hep dikkat ediyorum

Icmedim bugüne kadar ama papatya hamileyken içiliyormuş cano ben herşeyi yemiyorum ama bak yersek bize yararı olur biz alırız kilo ama bebeğe faydası olmazz oyüzden ben dikkat ediyorum tatli ve açmalardan uzak kalıyorum çokta nadir yedim hep yemedim

Bazen anlamıyorum niye hamileyken herşey yiyolarda gebe degilken yemiyolarr bebeğin sağlığı için sağlıklı şeyler yemen lazım zaten kural bu amaann eski zamanlar herkes yiyordu diyolar evet yiyolardı o zamanki yiycekler buzamanki çok farklı eskisi gibi hiçbirşey sağlıklı değill sürekli tatlı sürekli börek yiye yiye bebeğin suyu fazla oluyor busefer erken doğum riski oluyor böyle şeyler çok dikkat etmek gerek benim düşüncem bu tabii herkes e saygı duyarım bugüne kadar çok şükürr hiçbir ters yaşamadım cok şükür hep dikkat ediyorum
benm kastım o değildi cnm.. ben sudan bile korkardım öyle bir ruhsal bozukluk :D :D :D
ama diğer dediğine katılıorum.. o cocuk doğduktan snrada devam ediyor
mesela diyorlarki ee biz eskiden böyle büyüttük çocukları..
tamamda bu çocuklar anne karnında o zamanki gibi organik büyümediler ki
ben hala elimden geldiği kadar kızıma organik şeyler veriyorum
peynirini ben yapıorum evde mesela.. bir çok şey evde yapıyorum
eş dost arkabaların köyünden sebzeleri getirtiyorum ama nereye kadar ?
mama veriorum mesela... ne kadar temiz? ne kadar güvenilir gibi gibi..
hiç bişi eskisi gibi değil

• Beğen
Reactions: Jou
benm kastım o değildi cnm.. ben sudan bile korkardım öyle bir ruhsal bozukluk :KK70: :KK70: :KK70:
ama diğer dediğine katılıorum.. o cocuk doğduktan snrada devam ediyor
mesela diyorlarki ee biz eskiden böyle büyüttük çocukları..
tamamda bu çocuklar anne karnında o zamanki gibi organik büyümediler ki
ben hala elimden geldiği kadar kızıma organik şeyler veriyorum
peynirini ben yapıorum evde mesela.. bir çok şey evde yapıyorum
eş dost arkabaların köyünden sebzeleri getirtiyorum ama nereye kadar ?
mama veriorum mesela... ne kadar temiz? ne kadar güvenilir gibi gibi..
hiç bişi eskisi gibi değil
Heeehh aynenn biliyorum canım o kastından demediğini misal anlattımm yanii hamileyken bile beslenmek çok sağlıklı birşey

Ne yersek yiyelim hamileyken bebege bir faydasi yok sadece ona yarayan seyler yedigimizde ona faydasi var misal baklava yedik ne oldu sana yaradi yağ oldu sana sekerin yükseldi dimi ama sen faydali seyler yediginde hem sana hem bebege katkisi oluyor gerisi bize kilo olarak dönüyor,
Anlatmak istediğim bu aşkomm vallahaa allah herkese çocuğuna sağlık versin sağlıksız hayat çok zor çok

Heeehh aynenn biliyorum canım o kastından demediğini misal anlattımm yanii hamileyken bile beslenmek çok sağlıklı birşey

Ne yersek yiyelim hamileyken bebege bir faydasi yok sadece ona yarayan seyler yedigimizde ona faydasi var misal baklava yedik ne oldu sana yaradi yağ oldu sana sekerin yükseldi dimi ama sen faydali seyler yediginde hem sana hem bebege katkisi oluyor gerisi bize kilo olarak dönüyor,
Anlatmak istediğim bu aşkomm vallahaa allah herkese çocuğuna sağlık versin sağlıksız hayat çok zor çok
valla zor ya...
ama ne güzel düşünüyorsun
bende öyle hamilelik hayal ettim .. bişi yememe rağmen 33 kilo aldım :D düşük önleyici hormon ilaçlarından
neyse son 4 kilom :D

• Beğen
valla zor ya...
ama ne güzel düşünüyorsun
bende öyle hamilelik hayal ettim .. bişi yememe rağmen 33 kilo aldım :KK70: düşük önleyici hormon ilaçlarından
neyse son 4 kilom :KK70:
Heeee bazı vücutlarr hemen alıyor kızz ben şiniye kadar 6 kilo aldım şaşkınım bakmaa bende hemen kilo alan birinsanımdırr ayriyetten gebelik şekerim var

Heeee bazı vücutlarr hemen alıyor kızz ben şiniye kadar 6 kilo aldım şaşkınım bakmaa bende hemen kilo alan birinsanımdırr ayriyetten gebelik şekerim var
ben hayatımda hiç 60 üstü kilo görmedim gebeliğimde neler gördüm neler :D
şimdi 58 olmuşum mutlu bal0ncuk :D son 4 :D
sende 6 kilo almşsan demek doğmdan snra daha zayıflıacan :D
kız zaten su bebe 6 kilo :D

• Muhteşem
ben hayatımda hiç 60 üstü kilo görmedim gebeliğimde neler gördüm neler :KK70:
şimdi 58 olmuşum mutlu bal0ncuk :KK70: son 4 :KK70:
sende 6 kilo almşsan demek doğmdan snra daha zayıflıacan :KK70:
kız zaten su bebe 6 kilo :KK70:
Aayyyy hiç zayıflayamıyordumm zayıflayayımda 58 kiloya gelmek istiyorumm🥲🥲

Hahahaha deliii bu emzirme işi hakkat kilomu verdiriyo kızzz