- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.341
Benim cok ciddi döküldü yarisi gitti durduramadım. Bir şampuanla durdu. Ama geri hepsi gelmedi. Bende doktora gidicem sadece dökülmesine çözüm buldumÇokta iyi değilim saçlarım hala dökülüyor bemix evigen Bepanthen ampul kullanıyorum birde B12 vitamini aldım dahiliye gittim tahlilerim iyi çıktı ve söyledi gin o hastane bir türlü randevu vermedi ve telefon Lari suratimiza kapıyorlarözele yada araştırma ya gidcm biraz işimiz var bitsin
Hoşgör mahellesinin dip dibedir evleriAntep'in hamamlarısallanır külhanlariiiiii
Seni gördüm diye geldim, hesap dondurma yokmuş, komple silmek istemedimPek keyfin yok gibi iyimisin
Yok silinmiyo uyelik iptal ediliyor pinacum daSeni gördüm diye geldim, hesap dondurma yokmuş, komple silmek istemedim
Oyleymis bir sure olmam herhaldeYok silinmiyo uyelik iptal ediliyor pinacum da
Niye böyle dedin şimdi
Kim niye neiçin uzdü seni ya
Yaaa yeriimmmm kahveniiiGünaydınnn sabah kahvesi candır, bu zamanlarda hepimizin morali ihtiyacı var
bebeklinick Jou Catlak-kurabiye Kahve __Kokusu MssPARE Minnosprenses D u t Elhan ASSOSyal Morrmeneksee
Güzel haberlere ihtiyacımız var inşallah gönül rahatlığıyla iyiyiz deriz canım.Nasulsunn ablooşş
Inşaallahh yaGüzel haberlere ihtiyacımız var inşallah gönül rahatlığıyla iyiyiz deriz canım.
İnşallah beraber olsun canımYaaa yeriimmmm kahveniii
Afiyet olsun cocomm
Hepimize hakkatenn buaralar hepimizin enerjisi düşükk hayat ne garip hergün birsey oluyor hergümnnn hiç durmuyo bigünd ebi huzur olşa şu dünyada hep dert hep derman
Valla senelerdir diyet yapıyorum zor verdim biraz ara verdim tabi tıka basa yemiyorum artıkBosver diyeti miyeti salınn kendini azcuk yavv
Oyle yapcaksin zatenn istedigin herseyi ye ama az az ye birsey olmazzValla senelerdir diyet yapıyorum zor verdim biraz ara verdim tabi tıka basa yemiyorum artık
İnşaAllah çok kısa sürede sarabiliriz yaralarımızı. Yiten giden canlarımız birlikte unutmayız inşallah bugünleriYaralarımızı yine biz saracağız . Allah yardımcımız olsun.
Girdi ya EbrarNeslihan Demir olsaydı fena olurdu o emekli oldu yerine ebrar Karakurt
Oda baya güzel oynuyor( ebrar yok bu Maçta)
Afiyet olsun kuzu ben de yeni yeşil çay içtimGünaydınnn sabah kahvesi candır, bu zamanlarda hepimizin morali ihtiyacı var
bebeklinick Jou Catlak-kurabiye Kahve __Kokusu MssPARE Minnosprenses D u t Elhan ASSOSyal Morrmeneksee
Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?