- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.361
Afiyet olsun dutumAfiyet olsun kuzu ben de yeni yeşil çay içtimEki Görüntüle 2895412
Sağol bitanem. Evet geçti.şükür kuzum sen nasılsınAfiyet olsun dutum
Nasıl oldun, geçti mi ağrıların rahatsızlığın?
Günaydın bal gaymaaaaakkkkkkRöraaaaayyyyyddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @Morrmeneksee coconatt ASSOSyal @zorunlunick @Catlak-kurabiye MssPARE @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 Wilma11 @Bal Perisi Simurgp
Çok şükür canım iyiyğm işte bu aralar yine keyfim yok malum durumlardan ötürü ama geçecek inşallahSağol bitanem. Evet geçti.şükür kuzum sen nasılsın
Günaydın cikilatali kurbisiiiiimmmmmGünaydın herkese
Geçecek canım geçecek. Bize karşı olan tüm kötülüklere inat dimdik ve sapasağlam durmalıyızÇok şükür canım iyiyğm işte bu aralar yine keyfim yok malum durumlardan ötürü ama geçecek inşallah
Günaydın canım cocoommGünaydınnn sabah kahvesi candır, bu zamanlarda hepimizin morali ihtiyacı var
@zorunlunick @Jou @Catlak-kurabiye @Kahve __KokusuMssPARE Minnosprenses D u t @Elhan ASSOSyal @Morrmeneksee
Wilma11
Günaydın fıstığımRöraaaaayyyyyddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @Morrmeneksee coconatt ASSOSyal @zorunlunick @Catlak-kurabiye MssPARE @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 Wilma11 @Bal Perisi Simurgp
Gunaydin parem birsey sorucam kac fetih kalmıştı 12 miGünaydın fıstığım
Günaydın kızlar
Zorunlu nerdesin yaaaa
Bal perisi niye gitti acaba
Kesinlikle kuzum. En ufak ayrıştırmaya fırsat vermememiz lazım. Yazılanları okudukça korkmuyoruz daha çok hırslandırıyorlarGeçecek canım geçecek. Bize karşı olan tüm kötülüklere inat dimdik ve sapasağlam durmalıyız
10 canimGunaydin parem birsey sorucam kac fetih kalmıştı 12 mi
Kurbanın olayım sosyalim kirazlım bak sana ne buldumGünaydın canım cocoomm
Kokom ellerine sağlık bitanemGünaydınnn sabah kahvesi candır, bu zamanlarda hepimizin morali ihtiyacı var
@zorunlunick @Jou @Catlak-kurabiye @Kahve __KokusuMssPARE Minnosprenses D u t @Elhan ASSOSyal @Morrmeneksee
Wilma11
Dağıtıyorum ins okurlar hepsini cokta degil aslinda ama.Okuycak var suan oda sorucak10 canim
Tamam sor alan olursa allah razi olsunDağıtıyorum ins okurlar hepsini cokta degil aslinda ama.Okuycak var suan oda sorucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?