- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.381
Kuzu ben okuyamıyorum ya evde internetten açsam olur mu sayıdan düşmek? Ben açıp dinliyorum daTamam sor alan olursa allah razi olsun
Türkçe.oku yavrumKuzu ben okuyamıyorum ya evde internetten açsam olur mu sayıdan düşmek? Ben açıp dinliyorum da
Sizdende Allah razı olsunTamam sor alan olursa allah razi olsun
Mealini mi?Türkçe.oku yavrum
Hayır arapça türkçe si meal açıklamaMealini mi?
He tamam kuzuHayır arapça türkçe si meal açıklama
Kuzu ya bal perisinin bebeginin kalbi durmuş o yüzden gitmiş, çok üzüldümGünaydın fıstığım
Günaydın kızlar
Zorunlu nerdesin yaaaa
Bal perisi niye gitti acaba
Pinam senin neyin varGunaydin parem birsey sorucam kac fetih kalmıştı 12 mi
Oyy cocom bundan bana alalım ama kim bilir kacadirKurbanın olayım sosyalim kirazlım bak sana ne buldum
Aaaaaaa ciddimisin aaaa ben yeni duydum ayy çok.uzuldum yaKuzu ya bal perisinin bebeginin kalbi durmuş o yüzden gitmiş, çok üzüldüm
Yanlış hatırlamıyorsam epey pahalıydı yaOyy cocom bundan bana alalım ama kim bilir kacadir
Yaaa tanımıyorum kendisini ama Allah sabır versin sosyalim be kadar zor bir durumKuzu ya bal perisinin bebeginin kalbi durmuş o yüzden gitmiş, çok üzüldüm
Iyiyim kuzum geçer sen nasılsınPinam senin neyin var
Şampuan özelden atsaana fayda ettmiBenim cok ciddi döküldü yarisi gitti durduramadım. Bir şampuanla durdu. Ama geri hepsi gelmedi. Bende doktora gidicem sadece dökülmesine çözüm buldum
GunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnRöraaaaayyyyyddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @Morrmeneksee coconatt ASSOSyal @zorunlunick @Catlak-kurabiye MssPARE Kahve __Kokusu Lavinia_98 @Migim Cookiie Simurgp
Hamilelik topiginde yazmış, bende jou yazinca gördüm paremAaaaaaa ciddimisin aaaa ben yeni duydum ayy çok.uzuldum yaCookiie kuzum rabbim sabır versin yeni duydum tatlım cok üzüldüm ne desem.bilemedim
Evet kuzum yaa çok çok üzücüYaaa tanımıyorum kendisini ama Allah sabır versin sosyalim be kadar zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?