- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.881
Elden anlamam benD u t dutttttttt bu benım elim falıma bakıver 2 dk  ayrıca ask olsun surda kaç zaman beraberiz hıc bahsetmıyon
Ticaretede dökmüş bak bakElden anlamam benönce ıban atim parayı yatır o zaman bak neler neler derim saa
Yaaa nasıl guldum anasayda gorunce varyaElden anlamam benönce ıban atim parayı yatır o zaman bak neler neler derim saa
Fal ciddi bi möessesedir bebeğimTicaretede dökmüş bak bakkız kac zamandır beraberiz torpil gec ASSOSyal fal bakan yokmu diyorduk meğerse burnumuzun dıbındeymıs ahahha
Bende şaşırdımYaaa nasıl guldum anasayda gorunce varya
Tamam. Evlenırsem sıkıntı cıkarsa anla senFal ciddi bi möessesedir bebeğimtorpil olmaz
TamamTamam. Evlenırsem sıkıntı cıkarsa anla senılk sana yazacam
Valla profil fotodan dolayı çekiyon gıbıme gelıyorBende şaşırdımmillet deliye hasret ben akıllıya
Kız kim fal bakıyormuşTamam. Evlenırsem sıkıntı cıkarsa anla senılk sana yazacam
Bizim canımız Biricik dutumuz evlılık falı bakıyor ajjajahaKız kim fal bakıyormuş
Allah canımı almayayduValla profil fotodan dolayı çekiyon gıbıme gelıyor
Ee bizde ne zaman evleniceğimizi sorcaktık nasıl olcek şimdiBizim canımız Biricik dutumuz evlılık falı bakıyor ajjajahaama evlı olmanız lazım bakması ıcın
Allah canımı almayaydukepeeee kesilesice ganne gırıkları bi bitmediler
Gercek sanacaklar bir ban alican kız uslu durAllah canımı almayaydukepeeee kesilesice ganne gırıkları bi bitmediler
Parasıynan baştan söylim
Gerçek sanmak için gerizekalı olmak gerekirGercek sanacaklar bir ban alican kız uslu dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?