- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.921
Kahve sevmiyom, kahve sevenleri seviyom ben daha güzel oluyoKahve sevmeyen de ne bilim
Aboov bu gözeldiKahve sevmiyom, kahve sevenleri seviyom ben daha güzel oluyo
Hepsi kayıpKahve sevmiyom, kahve sevenleri seviyom ben daha güzel oluyo
❤❤❤❤❤Aboov bu gözeldi
Evet kimsecikler yok.Hepsi kayıp
Ayyy bende diyorum resimdeki kimmm bu simdiYaaa nasıl guldum anasayda gorunce varya
Resmi değiştirdim esmer yaptım cicim. Normalde de esmerım yaAyyy bende diyorum resimdeki kimmm bu simdisnei taniyamadum menekşe
Yaa teşekkür ederim rabbim mutlu mesut etsin inşaallah mutluluğunuz daim olsunMemnun oldum düğün günü yazacağım sizleri
Bence güzelll oldu daha degiştirmeResmi değiştirdim esmer yaptım cicim. Normalde de esmerım ya
Eee dedim ya 79 cu sirada konu diye unuttum.neye tartistigimiziYa kaç kez sordum ne oldu diye
Diğeri kötümüydüki kızBence güzelll oldu daha degiştirme
Napyn balımm hiç görünmuyirsun sankiLavinia_98 Canımmmmmm
Kiz dut fal bakma onu diyorum ana sayfada gördük dediler onu sordumEee dedim ya 79 cu sirada konu diye unuttum.neye tartistigimizi
Ayy hatlar karıştııKiz dut fal bakma onu diyorum ana sayfada gördük dediler onu sordum
Ayyyy allah seni ne etmeyee yaaaNapyn balımm hiç görünmuyirsun sankiJou güzelim bugün ayağımı burktum düştum bu sabah duşakabini temizlemek istedim ama belami buldum
malesef o köpükluydu diye yoksa dikatliyimdirAyyyy allah seni ne etmeyee yaaa
Köpüklümuydü banyon düştün
Bugün herkesin bi enerjisi düşük kaçgündür
Hepimizi yangında etkiledii
Herseyimizi etkiledi
Offfffoffffff vallahiii sen analttınn yaaamalesef o köpükluydu diye yoksa dikatliyimdirAy valllahi artık piskolojim bu dünyayı kaldıramıyor ağzımıziin tadı kalmamış kendi ülkemi zi bu şekilde görmeye yüreğim dayanmıyor o yangın hayvanlar doğa ve insan Larin evleri şu virüs pandemi herşey olağan üstü benim panik ataklarim arttı anksiyete m tavan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?