- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.961
Varmı kırık çıkık kuzum yaaaNapyn balımm hiç görünmuyirsun sankiJou güzelim bugün ayağımı burktum düştum bu sabah duşakabini temizlemek istedim ama belami buldum
Aminnn teşekkür ederim Allah razı olsunYaa teşekkür ederim rabbim mutlu mesut etsin inşaallah mutluluğunuz daim olsun
Anaaa anacağzımın doğum gunusu 1 daşta 2 kuş10.10.2021 canım
TiliiiiiiiiAnaaa anacağzımın doğum gunusu 1 daşta 2 kuşozaman ne yaapak haydi halaya tililili
Ya eşim e babası fransa için çalışma izni için istek vermişti kabul edilmiş 1 1.5 aya belki daha erken eşim fransa ya gidecek işlerden nefes alamıyorum
Nası yani sadece eşin mi gidecekYa eşim e babası fransa için çalışma izni için istek vermişti kabul edilmiş 1 1.5 aya belki daha erken eşim fransa ya gidecek işlerden nefes alamıyorum
allah yardımcın olsun canumYa eşim e babası fransa için çalışma izni için istek vermişti kabul edilmiş 1 1.5 aya belki daha erken eşim fransa ya gidecek işlerden nefes alamıyorum
günaydın tatlım bende işe geldim hemen açtım klimayı yanıyoruzGünaydın kızlar ben ve klimam mesaiye başladık napıyorsunuz
aynen ya ne uyku ne yemek sıcak mahvettigünaydın tatlım bende işe geldim hemen açtım klimayı yanıyoruz
agustos böyle bu hafta sanırım her yer sıcak ama ege ve marmara daha sıcak olacak demişti haberdeaynen ya ne uyku ne yemek sıcak mahvetti
Evet yaa ama iyiyim geçti bugün birazDur kız ne banı
Mesajları tam okuyamadım kuzum düştün mü sen geçmiş olsun
Yok minnoş iyiyim şükürVarmı kırık çıkık kuzum yaaa
Ahhh kuzummmmYa eşim e babası fransa için çalışma izni için istek vermişti kabul edilmiş 1 1.5 aya belki daha erken eşim fransa ya gidecek işlerden nefes alamıyorum
iyi canım benim çok şükür ben düğün telaşı artık hafta sonu pek aktif olamam o yüzden denk gelemiyoruz sanırımYok minnoş iyiyim şükür
Daha çoooookkkkk işin olcaaaaaakkkkkiyi canım benim çok şükür ben düğün telaşı artık hafta sonu pek aktif olamam o yüzden denk gelemiyoruz sanırım
RöraaayyyyydddddııııınnnnnnnnnASSOSyal Jou Minnosprenses bebeklinick Catlak-kurabiye MssPARE Kahve __Kokusu Morrmeneksee @dutağacı
Günaydın millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?