- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.561
Manzaran harika bebişümmSorma kız kaç gündür böyle kimseler de ardına düşmüyor valla ben anlamadım
Şuan zaten dantelsizi alenaçık asılı halde balkondaManzaran harika bebişümm
Yakındaa dantellii külotta asarlar demedi deme
Pessss vallaha pesssŞuan zaten dantelsizi alenaçık asılı halde balkondadur onu özelden atim
Orta parmagi serbest bırakınben onu zaptederim
EVETHepimiz neye ugrucağımıza şaşırdık yeminle yaa
Ooyyyy cuma bide bugün ondan sen çalışş iş kadını❤ÇOK YOĞUNUM YA ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
O kırmızı jantjer galibaEki Görüntüle 2897691
İşaretlediğim yerlere bakın hepsi çamaşır. Suriyeli mi ne biri taşındı. Çocuklar seriyor çamaşırı falan onlar da hep böyle yerlerde ağaç tepelerinde
En üstteki don galiba,
Jartiyer mı hani nerede kim giymiş bakimO kırmızı jantjer galiba
Ağaç da utanmıştır başıma don atıyprlar diyeManzaran harika bebişümm
Yakındaa dantellii külotta asarlar demedi deme
Valla o jartiyer mi bilemdm ama kırmızı bi kadın çamaşırı alen açık seriliO kırmızı jantjer galiba
Nickom ağaç dallarını görmedin miJartiyer mı hani nerede kim giymiş bakim
Oh en iyisini yapıyorsun canım benimIyiyim perim bu kızlarla uğraşıyorum.onlar benle derken geçiyor şükür iyiyim
Aminn kahvemm benide hep bu düşünce tuttu. Eşim çok üzüldü o üzüldükce ben daha çok üzüldüm. Bir kaç gün hiç konuşamadık doğru dürüst sonra sonra biraz konuşmaya konuştukca rahatlamaya başladık. 3. Defa olunca oda artık isyandan korkuyorum dedi onada hep bunları söyledim. Yapcak birşey yok elimizden birşey gelmiyorki. Evlat bizim diyemeyiz Allahın emanetiydi sonucta. O böyle uygun gördü böyle nasip etti. Kimseye de dayanamayacağı güc vermez dayanıcaz dayanıyoruz mükafatını inanıyorum görücez birgün inşallahAllah korusun kuzum.. biz Rabbimin yarattığı kullarız.. hepimizin imtihanı başka kimi evladiyla kimi malıyla, kimi sağlık la sinanir.. tevekkül edip bolca dua etmek lazım böyle durumlarda.. Rabb'im daha güzelini iyisini nasip edecek inşallah .
Amin canım benim rabbim hayırlı sağlıklı şekilde isteyem herkese nasip etsin inşallahİçin biraz rahatlamasa dilin varmazdi zaten kuzum .
En hayırlı zamanda anne olasın
Çok teşekkür ederim Migim amin inşallah herşey olacağına varıyor. Elimizden gelen herşeyi yaptık endişe duyduğum en ufak birşeyde doktora koştum. Ama naparsan yap Allahın yazdığının önüne geçilmiyormuş. Rabbim bundan sonrasını iyi hayırlı etsin inşallah herkes için hepimiz için gönlümüzdeki neyseEn kısa zamanda inşallah hiç ummadık bi anda hamile kalırsın anne olmaya nasip etsin toparladıgına sevindim stres yapma herşey zamanla olacak inşallah pericim
Çatlağımm Allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel günler görürüz bundan sonra. Ben bir süre sorun neymiş onu araştırıcam. Gebeliği geri plana itelicem. Rabbim sorunumuzu çözmeyi ve güzel sonuca varmayı nasip etsin inşallah. Rabbim isteyen herkese zorluk göstermeden güzelce kavuştursun bebeklerineCookiie bal perim gülüm hoşgeldin çiçeğim.. Ne dicem bilmiyorum daha önce de yazmıştım çok üzüldüm. Rabbim İnşirah ferahlığı versin yüreğine.. İnsallah seni yormadan tez vakitte sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlar nasip etsin..
Cookiie periimmm gelmişş kuzumm
Nasip böyleymiş bundan sonra gebelik topiklere takılma artık başka şeylerle uğraş hatta hep bizle takıll buralarda pek çocuk muhabbeti geçmiyor normal sohbetler kahkahalar oluyorr bende gebelik yerlere takılmıyorum yoksa altından kalkamıyorumm artık akışına bıraktım bende bundan sonra benim yanumdan gidemezsinn pıçakk çekerumm ona göree haaa
Tamda bu dediklerini yapmak istiyorum artık canım. Muhabbetiniz bana iyi geleceğine inandığım için buraya tekrar geldim. Yoksa gelmeyecektimÇok iyi yaptuunn bidaha gitmeee tamamıı
Nickom ağaç dallarını görmedin mi
Afiyet olsun zorunlum ellerine sağlık
İlk fırsatta dinleyeceğim kahvem
Minnosprenses sana gelsin ilk video kuzummmmmm özellikle
ve Sizlerede kızlar
@ASSOSyal
bebeklinick
@MssPARE
Catlak-kurabiye
coconatt
@Emma3
Jou
@dut agaci
Tutar Kurabişim direkt güneş almasın birde bir süre sulama tutunurTek düzgün şekli olan minik Bi tane buldum diktim ama yaşar mı bilmiyorumsüt kuzusuydu daha parmak ucu kadar
Kim yaşlı Heheyyy biz 18lik çıtırdık yahu
Al bak gene Günaydın hahhah
Geçen youtube de şarkı dinlerken denk geldim. Şu sıralar hep eski şarkıları dinliyorum ya onların tadı bi başka
İyiki sizleri tanıdım
Bizde iyi ki seni tanıdık canım benimİyiki sizleri tanıdımAminn çatlağımm
evet canım ve tekim tüm aralamalar banaOoyyyy cuma bide bugün ondan sen çalışş iş kadını❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?