Ah perim duydum yazdım buraya çok geçmiş olsun kuzum üzülme desemde uzuluceksin rabbim en kısa zamanda daha sağlıklı bir gebelik versin inşallah bebeğim
Çok teşekkür ederim paremm inşallah rabbim isteyen herkese Üzüldüm üzülüyorum da yeri geliyor ama Allah verdi Allah aldı. İsyan derecesine gelmekten korkup biraz toparlanmak istiyorum artık. Pek aklımı oraya vermicem

Mimariyem
Hiç beklediğim bı haber değildi çok şaşkın çok üzgünüm senin adına
Ama toparlanabildiysen de çok sevindim çok geçmiş olsun

Aynen kuzum düşündükçe üzüldükçe sagligindan olursun rabbimin bir bildiği vardır elbet

Hoş geldin

Mimariyem
Hiç beklediğim bı haber değildi çok şaşkın çok üzgünüm senin adına
Ama toparlanabildiysen de çok sevindim çok geçmiş olsun
İşte toplandım diyor dilim
Çok teşekkür ederim bundan sonrası için artık sorunu araştırıcaz. Birde ona odaklı yaşamak istemiyorum. Hep dua ettim çok şükür Allah bir iki gündür gönül rahatlığı verdi biraz da olsa

Allah korusun kuzum.. biz Rabbimin yarattığı kullarız.. hepimizin imtihanı başka kimi evladiyla kimi malıyla, kimi sağlık la sinanir.. tevekkül edip bolca dua etmek lazım böyle durumlarda.. Rabb'im daha güzelini iyisini nasip edecek inşallah .

İçin biraz rahatlamasa dilin varmazdi zaten kuzum .
En hayırlı zamanda anne olasın

En kısa zamanda inşallah hiç ummadık bi anda hamile kalırsın anne olmaya nasip etsin toparladıgına sevindim stres yapma herşey zamanla olacak inşallah pericim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…