Vayyy oda iyi birşeymiş
Bi sene haberlerde vardı
Hatirlar misin bilmem
Adamın biri, Guneydogu'daydi galiba
Serinlemek icin buzdolabina girmis oturmustu
Ama evde degil galiba da
Esnaf mı neydi adam
Fazla gelen bi buzdolabıydı belki

Reactions: Jou
Bi sene haberlerde vardı
Hatirlar misin bilmem
Adamın biri, Guneydogu'daydi galiba
Serinlemek icin buzdolabina girmis oturmustu
Ama evde degil galiba da
Esnaf mı neydi adam
Fazla gelen bi buzdolabıydı belki
Evet hatirladım bunu ayy allahımm ne gülmuştüm ama

Çok geçmiş olsun parem kız kardeşin adına üzüldüm. Ama dediğin gibi insan başına geldiğinde görüyor ki aslında o kdar çok kişi aynı şeyi yaşamış veya yaşıyor.
iyiyim artık sizler çok iyi geldiniz bana. Herşey nasip
Evet canımm hatırlıyorumm Rabbim biran evvel sağlıklı bir şekilde güzel haberi nasip etsin sana inşallah.
herşey Allahtan canım bizde üzüldük ama elimizden hiçbir şey gelmiyor ne yazıkki
Zaten insanların demeleri sormaları bizi olmamasından daha çok strese sokuyor. Bizde biranda birkaç kişi öğrenince mecburen ailelerimizle falan paylaşmak zorunda kaldık zincirleme sonrasında herkes öğrendi. Böyle de olunca keşke söylemeseydik kimseye diye eşim çok söylemdi. Ama benimde sonra aklıma şu yattı. Artık herkesin gözü üstümüzdeydi. Bunların çocuğu olmuyor mu? Çocuk yokmu gibi gibi söylemlerden. Artık dedim bu süreçtennsonra da herkesin ağzı kapanmış olur en azından belki.
umut kaybetmek yok canım. Her nasip vaktini bekler. Vakti geldiğinde bizi bulucak. Biz elimizden geleni yapıp bekleyelim

Evet herkesin bilmesi iyi olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…