Eşimi taciz ede ede (sözlü ) kaldırdım şimdi .
Artık kahvaltı hazirlayabilirim
Ay bu eşler birgün de erkenden kalkıp bize kahvaltıyı hazırlamıyorlar
Bende taciz ede ede kendimi kahvaltıya götürttüm. Mağdem hazırlamıyor hazıra götürsün

Tamamdırrr bende attımm perimm yalnız değilsun
Ah birde sonra makinenin karşısına geçip dönen çamaşırları köpük içinde izleyen tek deli benmiyim
Tabiki peyim yaaa gunah bize bende yemege gittim dün iyi.oldu birde ayakkabı kitledim ohh miss
Ohhh sefann olsunn bitanemm iyi yapmışsın
Sabah kocadan kahvaltı akşamda kayınvalidem yapmış yemek gelip alırsınız dedi. Akşamda ondan. Bugün iyi tatildeyim

Ay bu eşler birgün de erkenden kalkıp bize kahvaltıyı hazırlamıyorlar
Bende taciz ede ede kendimi kahvaltıya götürttüm. Mağdem hazırlamıyor hazıra götürsün
Hepsi ruh hastasi cunku.

Anaları bizim basimiza sardı

Hepsi ruh hastasi cunku.

Anaları bizim basimiza sardı
Ahhh sormaa bebek gibi büyütmüşler herşeyi önlerine koymuş. Yani benim kayınvalidem öyle. Hala da öyle. Arada sinirlenince ağzımdan da kaçırıyorum böyle ama

Ahhh sormaa bebek gibi büyütmüşler herşeyi önlerine koymuş. Yani benim kayınvalidem öyle. Hala da öyle. Arada sinirlenince ağzımdan da kaçırıyorum böyle ama
Benimkide öyle .
Daha olmuş buyukoglunun balığını ayiklar önüne koyar .
Tavuğunu kemigiyle koymaz
Kestanesi in kabuklarını soyar verir.

İğrenç bı yaklaşım bence.
Kalksın kendisi yapsın.

Benimkide öyle .
Daha olmuş buyukoglunun balığını ayiklar önüne koyar .
Tavuğunu kemigiyle koymaz
Kestanesi in kabuklarını soyar verir.

İğrenç bı yaklaşım bence.
Kalksın kendisi yapsın.
Aaa seninki çok daha fazlaymışş. Benimki sadece benim eşime karşı böyle. Oda o kadar değil. Sadece bir iş olcak bırak çocuğum ben yaparım otur sen. Hep öyle kendin git suyunu al bilmemne demez. Ama eşimin abisi ve kayınpederime karşı öyle değil onlara iş yaptırır. Nedense bir eşime karşı böyle bir yaklaşımı var

Çok şükür benim eşimde öyle şeyler istemiyor yapmıyor haliyle kaynanam eşime böyle gereksiz muameleyi ama kaynım onu kemikli yemem .
Onu kilcikli yemem.
Onun kabuğu var soymayacaksan boşuna önüme koyma yemem.
Sofrada yoğurt yok -e oğlum arkandan uzanda al .
Almıyorum sen koy.
Yaptığı için kayınvalidem böyle ona karşı .
Gerçi kaynanam taviz verdiği için de kaynim böyle .
Tam karşılıklı yani.

Kaynim gibi biriyle evlenmiş olsam kesinlikle bosanirdim bir hafta anca sürerdi
O da biseyleri bir gunde farkedememis oldugumdan filan, uf hiç çekemem şuan bile çığlık atasim geldi üstüme ustume geldiler sanki

Aaa kaynında çok fenaymış ama dediğin gibi nasıl alıştırırsan öyle gider. Büyük konuşmak istemiyorum biz nasıl anne olcaz acaba ama böylede olmak istemem. Çocuğum ne bana ne bir başkasına muhtaç olsun kendi işini kendi görsün

Kayınvalideme dedim .
Oğlunu kimse çekmez ağlata aglata yola getirir elin kızı

bende bir elin kızı olarak söylüyorum dedim.

Birgün biber alacak annesinin işi var biberi kendi almıyor ya .
Bende bostayim.gozume baktı kalkipta vermedim.

Hayatta bitek annesinden yüz bulabileceğini bari görsün ..hiç değilse bunu görsün ya

Ayy gerçekten doğru demişsin, iyiki eşin öyle değil canım. İşte 2 kardeşte olsa bir olmuyor hiç. Çok zor öyle bir insanla geçim. Çok şükür benim kayınvalide o kadar yapmamış eşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…