- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.860
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.861
adamıı tamda baştan çıkarıyordunkii geldiii ulaaa migimmmm ula migimmmmmmRegl öncesi dedim jantiyer giydim süslendim adam tövbeler olsun dedi
Oyy hiç peyi yememistim, benimde ilk olur ne güzelYe kuzu doyacaksın feda olayım sana
heeee hahahahah iyi iyiiYenir yenir kalmaz
ooyyşşşşşşşş sosyalimmm seviyorum seniiiiiiiiiiiiiSenide kıtır kıtır yirimmm kiii
Ben hep yapıyom adamı canı istemiyoadamıı tamda baştan çıkarıyordunkii geldiii ulaaa migimmmm ula migimmmmmm
adam demiştiir şindi lanett
En çok beni beni bihterini dimiooyyşşşşşşşş sosyalimmm seviyorum seniiiiiiiiiiiii
Yaa bende seni yerümm ama sosyalimmOyy hiç peyi yememistim, benimde ilk olur ne güzel
iyiii dedinn ders olduu ona heeehhhhhhhh vallahiiiiBen hep yapıyom adamı canı istemiyobende dedim bana bak regl olucam ne zaman bitecek deme dedim
Pişman olmazsın peyim, ballı peyimYaa bende seni yerümm ama sosyalimm
hemdeeee nasuuuuuuulllllllllEn çok beni beni bihterini dimi
Kaçıncı ders buiyiii dedinn ders olduu ona heeehhhhhhhh vallahiiii
vuuuuuuuuuu kaçıncı ders kız bu hahahahahaKaçıncı ders bu
Öyle canım çok iyi oluyor her gün beraberiz çocuklarını beraber büyüttükAy ne kadar güzelll hiç canın sıkılmaz
Yok canım eşimin abisi ile evli ikiz değilleraaaa vallahamııı ayyy ne güzelll yaaaa
kocanın kardeşidemi ikiz yoksaaaaaaa
Trendyol da var canım.Ayy canumsun, nerde satılıyor bunlar bende alayim
eneeeeeeeeee ne güzel düşünülmüş böyle daaÖyle canım çok iyi oluyor her gün beraberiz çocuklarını beraber büyüttük
Yok canım eşimin abisi ile evli ikiz değiller
Nasip işte eşimle ben sevgili olduğum dönemlerde hep beraber takılıyorduk abisi benim kardeşim falan onlarda sevgili olmuş meğer bizden önce evlendilereneeeeeeeeee ne güzel düşünülmüş böyle daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?