Ya işte bebek mevzusu ben dışardan Çok güçlü gibi görünen ama yalnızken tam tersi biriyim.
Canım benim.
Bebekcik olmuyor mu
Koyulan bir tanı/teşhis var mı ?
Kaç yıldır deniyorsun?
Bebek çok çok zor bişey aslında çokta acele edilecek bir konu mu senin için
Ben çok korkuyorum bebekli süreçten mesela, adım atamıyorum o yüzden bı turlu

Hazır hissettiğin zaman düşün kuzum yeni evlisin sayılirrr

Anlatıyım canım. Eşim azospermi hastası yani sperm cıkısı yok 0. Ben bunu evlenmeden önce bilerek evlendim basıma gelecekleri kabul ederek evlendim. 3 bucuk senedir tüp bebek içerisindeyiz normal yolla imkansız ameliyatla sperm bulup dondurdular. 3 deneme yaptık ilki tutmadı ikinci tuttu bos gebelık oldu kürtaj oldum. Üçüncüyü denedık tuttu hersey yolundaydı oğlum olucaktı 3 aylık hamileyken bebeğime eksen sefali teshisi konuldu yani kafatasının bi kısmı oluşmamıs beyni açıktaydı doktorlar sonlanıcak dedi yasamaz heran içerde ölebilir dedi. Normal doğumla sonlandırdık gebeliği. Ocak ayında yasadım bunları. Şimdi tekrar baslıcaz eylülde. Her denemem yarıda kaldı her sevincim umudum yarıda kaldı

Bu kış çıkmadan olacak gibi hissettim nedense
Aralığa kalmaz gibi yani
Çok zor süreçlerden geçmişsin gerçekten, çok etkilendim

Ama bitecek

Rabbim inşallah hiç ummadığın anda yüzünü güldürsün canım

Bu kış çıkmadan olacak gibi hissettim nedense
Aralığa kalmaz gibi yani
Çok zor süreçlerden geçmişsin gerçekten, çok etkilendim

Ama bitecek
İnşallah canım inşallah Ben hep bebeksizde yasamanın kıymetini bilmek lazım dedim öylede yaptım ama zaman geçtikce cevremdekiler hep cocuklu. Binamızda 4 kuzeniz eşimin kuzenleri hepsinin bebeği cocugu var bizim yok. Eltim 1 yasında bebeği varken hamile kalmış kazayla eşimin yengesi erkek istediği için 41 yasında 3 cocugun üstüne hamile kaldı. Bak ben bunları gördükce duydukca dahada istiyorum dahada hırslanıyorum içten içe üzülüyorum

Erkeği kızı mı var allah aşkına yaa. Tamam rabbim kimseyi ne ondan ne ondan mahrum etsin. Ama bu kadar da cahillik yeter artık ya.

Hirslanmayalim da güzel güzel isteyelim.
Hirslanman sana zarar verir o yüzden diyorum
İnsana müthiş stres yaratıyor hırs.

Neden eylüle kaldı demistin canım ? Ocak ayında yaşadın süreci.eylul neden bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…