- 25 Ağustos 2019
- 62.500
- 120.017
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.041
Evet canummbende geçtim uykuya eşim daha haftaya gececi olurJouuu eşin evdemi
Canım benim.Ya işte bebek mevzusuben dışardan Çok güçlü gibi görünen ama yalnızken tam tersi biriyim.
Oo erken geliyormuş ne guzelEvet canummbende geçtim uykuya eşim daha haftaya gececi olurbuhafta sabah 8 aksam 4 gelişi
Hazır hissettiğin zaman düşün kuzum yeni evlisin sayılirrrCanım benim.
Bebekcik olmuyor mu
Koyulan bir tanı/teşhis var mı ?
Kaç yıldır deniyorsun?
Bebek çok çok zor bişey aslında çokta acele edilecek bir konu mu senin için
Ben çok korkuyorum bebekli süreçten mesela, adım atamıyorum o yüzden bı turlu
Aynen cano 8 saat çalışıyor yoksa kafayı yemiştimOo erken geliyormuş ne guzel
İyi sklmazsin kuzum
Video çek influencerliga başla eşin yokkenAynen cano 8 saat çalışıyor yoksa kafayı yemiştim
Ama sizler varsunuzz zamanım yetmiyor bileVideo çek influencerliga başla eşin yokken
Ben videoma laf edene carcarcar laf yetiştirecek olmasam influencer olurdum
Biz orayada gelirik. Bir asiretiz artıkAma sizler varsunuzz zamanım yetmiyor bile
Anlatıyım canım. Eşim azospermi hastası yani sperm cıkısı yok 0. Ben bunu evlenmeden önce bilerek evlendim basıma gelecekleri kabul ederek evlendim. 3 bucuk senedir tüp bebek içerisindeyiz normal yolla imkansız ameliyatla sperm bulup dondurdular. 3 deneme yaptık ilki tutmadı ikinci tuttu bos gebelık oldu kürtaj oldum. Üçüncüyü denedık tuttu hersey yolundaydı oğlum olucaktıCanım benim.
Bebekcik olmuyor mu
Koyulan bir tanı/teşhis var mı ?
Kaç yıldır deniyorsun?
Bebek çok çok zor bişey aslında çokta acele edilecek bir konu mu senin için
Ben çok korkuyorum bebekli süreçten mesela, adım atamıyorum o yüzden bı turlu
Bu kış çıkmadan olacak gibi hissettim nedenseAnlatıyım canım. Eşim azospermi hastası yani sperm cıkısı yok 0. Ben bunu evlenmeden önce bilerek evlendim basıma gelecekleri kabul ederek evlendim. 3 bucuk senedir tüp bebek içerisindeyiz normal yolla imkansız ameliyatla sperm bulup dondurdular. 3 deneme yaptık ilki tutmadı ikinci tuttu bos gebelık oldu kürtaj oldum. Üçüncüyü denedık tuttu hersey yolundaydı oğlum olucaktı3 aylık hamileyken bebeğime eksen sefali teshisi konuldu yani kafatasının bi kısmı oluşmamıs beyni açıktaydı doktorlar sonlanıcak dedi yasamaz heran içerde ölebilir dedi. Normal doğumla sonlandırdık gebeliği. Ocak ayında yasadım bunları. Şimdi tekrar baslıcaz eylülde. Her denemem yarıda kaldı her sevincim umudum yarıda kaldı
Rabbim inşallah hiç ummadığın anda yüzünü güldürsün canımAnlatıyım canım. Eşim azospermi hastası yani sperm cıkısı yok 0. Ben bunu evlenmeden önce bilerek evlendim basıma gelecekleri kabul ederek evlendim. 3 bucuk senedir tüp bebek içerisindeyiz normal yolla imkansız ameliyatla sperm bulup dondurdular. 3 deneme yaptık ilki tutmadı ikinci tuttu bos gebelık oldu kürtaj oldum. Üçüncüyü denedık tuttu hersey yolundaydı oğlum olucaktı3 aylık hamileyken bebeğime eksen sefali teshisi konuldu yani kafatasının bi kısmı oluşmamıs beyni açıktaydı doktorlar sonlanıcak dedi yasamaz heran içerde ölebilir dedi. Normal doğumla sonlandırdık gebeliği. Ocak ayında yasadım bunları. Şimdi tekrar baslıcaz eylülde. Her denemem yarıda kaldı her sevincim umudum yarıda kaldı
Ben bu şarkıyı da seviyorum jouuu.Ama sizler varsunuzz zamanım yetmiyor bile
Ne güzel duaRabbim inşallah hiç ummadığın anda yüzünü güldürsün canım
İnşallah canım inşallahBu kış çıkmadan olacak gibi hissettim nedense
Aralığa kalmaz gibi yani
Çok zor süreçlerden geçmişsin gerçekten, çok etkilendim
Ama bitecek
Amin arkadasım Allah razı olsunRabbim inşallah hiç ummadığın anda yüzünü güldürsün canım
Bunu hiç duymadum kuzzz yarun dinlerimBen bu şarkıyı da seviyorum jouuu.
HaahahahBiz orayada gelirik. Bir asiretiz artıkdesepticon avcilariiiii
Erkeği kızı mı var allah aşkına yaa. Tamam rabbim kimseyi ne ondan ne ondan mahrum etsin. Ama bu kadar da cahillik yeter artık ya.İnşallah canım inşallahBen hep bebeksizde yasamanın kıymetini bilmek lazım dedim öylede yaptım ama zaman geçtikce cevremdekiler hep cocuklu. Binamızda 4 kuzeniz eşimin kuzenleri hepsinin bebeği cocugu var bizim yok. Eltim 1 yasında bebeği varken hamile kalmış kazayla eşimin yengesi erkek istediği için 41 yasında 3 cocugun üstüne hamile kaldı. Bak ben bunları gördükce duydukca dahada istiyorum dahada hırslanıyorum içten içe üzülüyorum
Ah hiç sinirlenme kuzum oda kızmış zatenErkeği kızı mı var allah aşkına yaa. Tamam rabbim kimseyi ne ondan ne ondan mahrum etsin. Ama bu kadar da cahillik yeter artık ya.
Hirslanmayalim da güzel güzel isteyelim.İnşallah canım inşallahBen hep bebeksizde yasamanın kıymetini bilmek lazım dedim öylede yaptım ama zaman geçtikce cevremdekiler hep cocuklu. Binamızda 4 kuzeniz eşimin kuzenleri hepsinin bebeği cocugu var bizim yok. Eltim 1 yasında bebeği varken hamile kalmış kazayla eşimin yengesi erkek istediği için 41 yasında 3 cocugun üstüne hamile kaldı. Bak ben bunları gördükce duydukca dahada istiyorum dahada hırslanıyorum içten içe üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?