- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.001
Anaaa sen ne zaman pro üye oldunValla benim kaynımda değişik ama ben sevgili olun demedm onlarabazen nerden tanıstılar diyorum yani olmuyo uyuşmuyolar
Öyle tabi rengi cok begendimÖyle mi dersin
Ben hep proydumAnaaa sen ne zaman pro üye oldun
Arkadaş mııı tabiki deeeeeeşapşikimsin
Hayirrrbence yeteneklisin videosunu izlersin iki dk halledersin hiçbirşey yokBravo, ben çok yeteneksizim
Aynen öyle canım iki kızları var bunu demekten baska cağre yokAllah yuvalarindan huzuru eksik etmesin ne diyelim nasipte varmis demek
Cokkkkk canli duruyorlar.hic yıpranma yok bence sende .Öyle tabi rengi cok begendimal bak benim uçlarda böyle turunculaşmaya başladı tabiEki Görüntüle 2899299
Yeni farkettim tabiBen hep proydumyeni mi fark ettin
Sağlık ve mutlulukla büyütsünlerAynen öyle canım iki kızları var bunu demekten baska cağre yok
Seni sevmeyen ölsün yavrucuguummBian dedim beni artık sevmeyecek miama ben bebekim, sevgiye ihtiyacim var demi
Joucan yaaa ,beybimHayirrrbence yeteneklisin videosunu izlersin iki dk halledersin hiçbirşey yok
Yok ben komple atmadım bende yoğun ombre var aktı ama sac uzadıkcaCokkkkk canli duruyorlar.hic yıpranma yok bence sende .
Sarilarin epeyde yogunmus .
Benimki gibi azıcık uçlarda değil sadece
Hele suna bakYeni farkettim tabi
Bilseydim kendimize çekiduzen verirdik
Sevmeyenim çokSeni sevmeyen ölsün yavrucuguummseverim seni ben çok kere bin kere
Bence fon düzleştirici filan görmese de senin sacinin kalitesiyle alakalibi durum bence .Yok ben komple atmadım bende yoğun ombre var aktı ama sac uzadıkcaşubatta yaptırmıştım. Ben tesettürlüyüm ama saçlarım çok bakımlıdır övünmek gibi olmasın kuaför bile öyle demişti işlem görmüyo fön düzlestirici gibi ondan olabilir. Bide evde saçım toplu yada örtülü durmam hava alır hep
Solucan der gbi olmuş hahahahahhaJoucan yaaa ,beybim
Ben lise dönemimde hep düzleştiriyodum ozamanlar kırıklarım coktu uçları mısır püskülü gibiydi. Ve uzamıyodu. Kapanınca bu işleride bırakınca sacım uzamaya basladı ama hala cok canlı değil cok ince telli seyrek saçlarım var. Yapıyla alakalı bencedeBence fon düzleştirici filan görmese de senin sacinin kalitesiyle alakalibi durum bence .
Ben ne kuruturum
Ne maşa ne başka şey ne düzleştirme.
Ama saçlarım hep zayıf ve hep kırık.
Hiç bı kere bu kızda bize napıyor sanki ,
adam gibi düzgünce yaşayalım gıdelim dememiştir saclarim
Yasnazcim n eredendin bu aradaHele suna bakkendi paramla pro oldum ben yarışmalara katıldım olamadım
Biz bize yeteriz bitanem bebemSevmeyenim çok
az kişi kalır geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?