- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.061
Senin bı kız bı oğlun vardı demiErkeği kızı mı var allah aşkına yaa. Tamam rabbim kimseyi ne ondan ne ondan mahrum etsin. Ama bu kadar da cahillik yeter artık ya.
AhahahAh hiç sinirlenme kuzum oda kızmış zatensiparişle olsaydı
Ocagın 1 inde gebelik sonlandı. Doktorum 3 ay sonra baslayabilirsin dedi. Ben istemedim biraz daha dinleneyim yazı bi geçirelim dedim. Tatile filan gittim geldim bu ayı da atlatınca eylül adetiyle baslıcam. Simdi süreç uzun olucakHirslanmayalim da güzel güzel isteyelim.
Hirslanman sana zarar verir o yüzden diyorum
İnsana müthiş stres yaratıyor hırs.
Neden eylüle kaldı demistin canım ? Ocak ayında yaşadın süreci.eylul neden bekleniyor
Bak işte bak böyle densizler var kusura bakma ama. Benim kayınvalidede aynı. Oğlunda problem açıkca ortada oda biliyo tüp bebek tutmadı bana döndü dediki ozaman sende problem varAhahahiki kızım var şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim ikinci doğumum biraz sıkıntılı oldu. Erken doğum yaptım ben. Neyse . Dr bizden önce çıktı doğumhane den . Kv dr u çevirmiş ilk sorusu bebek kız mı erkek mi? gelin bebek iyi mi değil ben çıktım geldim .kızımı küveze alıyolar falan ben can derdine düştüm.o da keşke bu da değişik olaydı. Babasına yoldaş olurdu. Neyse buna da şükür. Sağlıklı ya ölse napacaktık. Teselliye bak2
Yaaaa cimcimelerim benim.İkisi de kız aşkoo
Ay sinir oldum gevsege bakBak işte bak böyle densizler var kusura bakma ama. Benim kayınvalidede aynı. Oğlunda problem açıkca ortada oda biliyo tüp bebek tutmadı bana döndü dediki ozaman sende problem var
Bana da şey diyo daha bedebine bakan da seni bişey sanır bi bebeği adam akıllı taşıyıpta gününde doğuramadınBak işte bak böyle densizler var kusura bakma ama. Benim kayınvalidede aynı. Oğlunda problem açıkca ortada oda biliyo tüp bebek tutmadı bana döndü dediki ozaman sende problem var
Benden de korkmuyo biliyo agzının payını vericeğimideAy sinir oldum gevsege bak
Ya yuh ama ya terbiyesizlik gercekten.Bana da şey diyo daha bedebine bakan da seni bişey sanır bi bebeği adam akıllı taşıyıpta gününde doğuramadın
Öyle kuzum .Ya yuh ama ya terbiyesizlik gercekten.
İnşallah az goruyorsundur bu kadiniBenden de korkmuyo biliyo agzının payını vericeğimidehe he evet bende dedim
Cevap vrdim de nolurBana da şey diyo daha bedebine bakan da seni bişey sanır bi bebeği adam akıllı taşıyıpta gününde doğuramadın
Ben görmüyorum pek bende cocuk yokya bana gelmez kardeşime gelir torun sevmeye. Zaten eşimde ailesiyle cok sık görüşmez onun için banada gelmezler esim ve benden çekiniyorlar ben hep mesafeli oldum hep tavrımı koydum lafımı cekmedimİnşallah az goruyorsundur bu kadini
Ay çok rahatladım eşinde tavirliymis iyi geldi bana buBen görmüyorum pek bende cocuk yokya bana gelmez kardeşime gelir torun sevmeye. Zaten eşimde ailesiyle cok sık görüşmez onun için banada gelmezler esim ve benden çekiniyorlar ben hep mesafeli oldum hep tavrımı koydum lafımı cekmedim
Öyledir eşimde çok sey yasamış aileden onun için benim bi dokunulmazlığım var tek laf ettirmez cok şükür benden önce davranır. Oturur annesini istediğim gibi anlatırım eşimeAy çok rahatladım eşinde tavirliymis iyi geldi bana bu
Oh sefan olsunÖyledir eşimde çok sey yasamış aileden onun için benim bi dokunulmazlığım var tek laf ettirmez cok şükür benden önce davranır. Oturur annesini istediğim gibi anlatırım eşime
Öyle işte bi şekilde yuvarlanıp gidiyoruz iyi ve kötü insanlarla hayat buOh sefan olsun
Eskiden iyi kötü belliydi .Öyle işte bi şekilde yuvarlanıp gidiyoruz iyi ve kötü insanlarla hayat bu
Harbiden öyleEskiden iyi kötü belliydi .
Şimdi renkler birbirine karıştı .iyi sanıyorsun kötü çıkıyor .nerden gol gelecek belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?