Ah hiç sinirlenme kuzum oda kızmış zaten siparişle olsaydı
Ahahah iki kızım var şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim ikinci doğumum biraz sıkıntılı oldu. Erken doğum yaptım ben. Neyse . Dr bizden önce çıktı doğumhane den . Kv dr u çevirmiş ilk sorusu bebek kız mı erkek mi? gelin bebek iyi mi değil ben çıktım geldim .kızımı küveze alıyolar falan ben can derdine düştüm.o da keşke bu da değişik olaydı. Babasına yoldaş olurdu. Neyse buna da şükür. Sağlıklı ya ölse napacaktık. Teselliye bak2

Ocagın 1 inde gebelik sonlandı. Doktorum 3 ay sonra baslayabilirsin dedi. Ben istemedim biraz daha dinleneyim yazı bi geçirelim dedim. Tatile filan gittim geldim bu ayı da atlatınca eylül adetiyle baslıcam. Simdi süreç uzun olucak

Bak işte bak böyle densizler var kusura bakma ama. Benim kayınvalidede aynı. Oğlunda problem açıkca ortada oda biliyo tüp bebek tutmadı bana döndü dediki ozaman sende problem var

Bak işte bak böyle densizler var kusura bakma ama. Benim kayınvalidede aynı. Oğlunda problem açıkca ortada oda biliyo tüp bebek tutmadı bana döndü dediki ozaman sende problem var
Bana da şey diyo daha bedebine bakan da seni bişey sanır bi bebeği adam akıllı taşıyıpta gününde doğuramadın

Ay çok rahatladım eşinde tavirliymis iyi geldi bana bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…