- 12 Mart 2019
- 15.864
- 35.395
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.121
Allaha havale ettm. Bundan sonra canımı yakanın canını yakarım diye yasıyorum kimseyle uğraşamam artık.Allah korusun istemem ama o torunları gün gelir ona hayırsız olur ama iş işten geçtikten sonra anlarlar
En güzeli canım beni diğer türlü halden anlamıyorlar.Allaha havale ettm. Bundan sonra canımı yakanın canını yakarım diye yasıyorum kimseyle uğraşamam artık.
Evet canım kesinlikle öyleEn güzeli canım beni diğer türlü halden anlamıyorlar.
Canını yakacaksın yaktığı yerden ki anlasın neymiş ne değilmiş
Tedaviye ne zaman başlayacaksınız kuzum belli mi?Evet canım kesinlikle öyle
Evet canım eylül adetiyle inşallahTedaviye ne zaman başlayacaksınız kuzum belli mi?
Baluummm şükür iyiyim sen napanKürazımmmmmmmmmm neeeyyydddiiiyyyiiiinn
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş canım benim, mükafatını tez zamanda göndersinEvet canım eylül adetiyle inşallahnormalde bu ay baslıcaktımda şu sıcaklar iyice bitsin dedim
Yatakta yuvarlanıyom halenn kalkamadummmBaluummm şükür iyiyim sen napan
Aaa az kalmış hadi inşallah canım Allahım gönlümüze göre versinEvet canım eylül adetiyle inşallahnormalde bu ay baslıcaktımda şu sıcaklar iyice bitsin dedim
Keyif yap kuzucum ne güzel işteYatakta yuvarlanıyom halenn kalkamadummm
Amin canım amiin inşallahAaa az kalmış hadi inşallah canım Allahım gönlümüze göre versin
Amin kirazım cümlemizeRabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş canım benim, mükafatını tez zamanda göndersin
Çok acuktumm ama hiç yapasım yok sosyalimm 4 gundur ev le ugrasınca kocişle ben iyice ystağa düştümKeyif yap kuzucum ne güzel işte
Abur cubur yok mu evde çubuk falan atıştırÇok acuktumm ama hiç yapasım yok sosyalimm 4 gundur ev le ugrasınca kocişle ben iyice ystağa düştüm
Ustune bide regl olunca tamam yaniii bittinAbur cubur yok mu evde çubuk falan atıştır
Çubuk yeUstune bide regl olunca tamam yaniii bittin
Var kuzumm zaten tekbaşıma kahvalti veya yemej hiç yapamıyorum
Beybi sen kime kızdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?