Erkeği kızı mı var allah aşkına yaa. Tamam rabbim kimseyi ne ondan ne ondan mahrum etsin. Ama bu kadar da cahillik yeter artık ya.
Evet böleler var neden mi erkek cocık paşadır adamdır diyerek ben bunu gördüm evlat ayırımı yapanları gördüm
Mesela kaynanamın annesi babası hep oğlunu tutardı herşeyi x yapar x etsin diye tüm tarlalarını hepsini oğluna verdi kızlarına bi tane o duruma bende sinir olmuşum ses etmedim
Torunu evlendi aynı şey ondan bekliyor ve gelini hamile erkek torun istiyolar böyle zihnilerine midem bulanıyo artık ben ses etmedim sadece izliyorum

Canım benimmm hakkınızda hayırlısyla hiç ummadıgı bi şekilde hamile kalmaya nasip etsin inşallah

Günaydın canım dün geldim gittim daha yeni ayıldım

Ya yazdıklarınızı okudum fazlasıyla kızarak. Aslında şaşırmadım gelin dediğinde farklı kızı dediğinde farklı bu insanlar. Kızının başına gelse bizim yaşadıklarımız üstünü örterler bizim yani gelinlerin başına gelince ise duvara aıçsıp bakarlar konuşurlar. Allah ıslah etsin. Bizim imtihanımız onlarında imtihanı halbuki.

O kadar doğruki. Benim annem nevşehirli. 2 dayım var bir hayli de teyzem biraz kalabalık kardeşler. Dedem birgün anneme demiş bir tarla veriyim kızlarla bölüşün kalanı oğlanlara vereyim demiş. Annemde demiş 1 tarladan nasıl olcak bari hepimize güzel yerden 1er dönüm ver kalanların hepsi kalsın demiş. Dedemde heee oldu size 1er dönüm verirsem benim torunlarıma ne kalcak demiş. Torundan kastı 2 dayımın çocukları yani biz torun değiliz

Burdaki ile aynı erkek cocukları neden üstün tutuyor ki evlat eşit degil mi
Bizde Hele kızlarının evine hiç kalmıyolar bak 7 senedir evliyim kaynanam üst katımda oturuyor anası babası hiç kamadı kaynanam annesine çok ısrar etti gel bizde kal diye yok ben oğlumda duracagım dedi durdu da gelini hiç bakmadı hele evde kombili kapatmış üşümüş sonra köye döndü işte vardir bunda bi hayır

İş güç çalışmaya devam
Dün ilk aşımı oldum kolum sert sert
Sen nasılsın canım
Heee oldunmu sende ya yanluş anlama cano neden peki sinovac herkeste çok karışık oluyor ama biontechi etkisi daha iyi diyolarr
Idare eder bugünn de çok kanamam var nedense
1 ay ustune gecikince patladı

Heee oldunmu sende ya yanluş anlama cano neden peki sinovac herkeste çok karışık oluyor ama biontechi etkisi daha iyi diyolarr
Idare eder bugünn de çok kanamam var nedense
1 ay ustune gecikince patladı
Maşallah inşallah hiç ummadıgı şekilde bebek haberimiz alırız bal perisi yasnaz sen ve diğerleri

Geride fazla fazla torunu olduğu için hep bunlar canım Günaydın bu arada

Canım benim günaydın bizim genetiklerimize bakıldı hiçbir problem yok. Bebeğimde çıkan hastalık genetik ya da kalıtsal değilmiş herkesin başına gelebilirmişDoktorun dediği tek şey şansızlık olmuş gelip sizi bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…