- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.104
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.101
Evet böleler var neden mi erkek cocık paşadır adamdır diyerek ben bunu gördüm evlat ayırımı yapanları gördümErkeği kızı mı var allah aşkına yaa. Tamam rabbim kimseyi ne ondan ne ondan mahrum etsin. Ama bu kadar da cahillik yeter artık ya.
Canım benimmm hakkınızda hayırlısyla hiç ummadıgı bi şekilde hamile kalmaya nasip etsin inşallahİnşallah canım inşallahBen hep bebeksizde yasamanın kıymetini bilmek lazım dedim öylede yaptım ama zaman geçtikce cevremdekiler hep cocuklu. Binamızda 4 kuzeniz eşimin kuzenleri hepsinin bebeği cocugu var bizim yok. Eltim 1 yasında bebeği varken hamile kalmış kazayla eşimin yengesi erkek istediği için 41 yasında 3 cocugun üstüne hamile kaldı. Bak ben bunları gördükce duydukca dahada istiyorum dahada hırslanıyorum içten içe üzülüyorum
Günaydın canım dün geldim gittim daha yeni ayıldım@zorunlunickMinnosprenses Jou @madammor coconatt ASSOSyal Cookiie @MssPARE
İyi akşamlar hanımlarNerelerdesiniz
O kadar doğruki. Benim annem nevşehirli. 2 dayım var bir hayli de teyzemEvet böleler var neden mi erkek cocık paşadır adamdır diyerek ben bunu gördüm evlat ayırımı yapanları gördüm
Mesela kaynanamın annesi babası hep oğlunu tutardı herşeyi x yapar x etsin diye tüm tarlalarını hepsini oğluna verdi kızlarına bi tane o duruma bende sinir olmuşum ses etmedim
Torunu evlendi aynı şey ondan bekliyor ve gelini hamile erkek torun istiyolar böyle zihnilerine midem bulanıyo artık ben ses etmedim sadece izliyorum
Burdaki ile aynı erkek cocukları neden üstün tutuyor ki evlat eşit degil miO kadar doğruki. Benim annem nevşehirli. 2 dayım var bir hayli de teyzembiraz kalabalık kardeşler. Dedem birgün anneme demiş bir tarla veriyim kızlarla bölüşün kalanı oğlanlara vereyim demiş. Annemde demiş 1 tarladan nasıl olcak bari hepimize güzel yerden 1er dönüm ver kalanların hepsi kalsın demiş. Dedemde heee oldu size 1er dönüm verirsem benim torunlarıma ne kalcak demiş. Torundan kastı 2 dayımın çocuk
Gunaydun dedim yazan eden yok vallaha azdaha pıçak geleydiiii
Pıçak deme kaçıyolar bakGunaydun dedim yazan eden yok vallaha azdaha pıçak geleydiiii
Kaçmamaları lazumm hahahaPıçak deme kaçıyolar bak
İş güç çalışmaya devamKaçmamaları lazumm hahaha
Napiyosun migim herşey yolundamı
Heee oldunmu sende ya yanluş anlama cano neden peki sinovac herkeste çok karışık oluyor ama biontechi etkisi daha iyi diyolarrİş güç çalışmaya devam
Dün ilk aşımı oldum kolum sert sert
Sen nasılsın canım
MaşallahHeee oldunmu sende ya yanluş anlama cano neden peki sinovac herkeste çok karışık oluyor ama biontechi etkisi daha iyi diyolarr
Idare eder bugünn de çok kanamam var nedense
1 ay ustune gecikince patladı
Geride fazla fazla torunu olduğu için hep bunlar canımGünaydın canım dün geldim gittim daha yeni ayıldım
Ya yazdıklarınızı okudum fazlasıyla kızarak. Aslında şaşırmadım gelin dediğinde farklı kızı dediğinde farklı bu insanlar. Kızının başına gelse bizim yaşadıklarımız üstünü örterler bizim yani gelinlerin başına gelince ise duvara aıçsıp bakarlar konuşurlar. Allah ıslah etsin. Bizim imtihanımız onlarında imtihanı halbuki.
Ya deme deme
Bende kendim keserimmm ama tesettürlü olduğumdan o cesaretim
Yasnazım şey dicektim acaba doktorlar tabi daha iyi bilir ama genetik falan bakıldımı acaba bakılması gerekirmi senin de
Duuuuttt özür dilerim ama ağzına çakasım geldi
Inşaallahh canımmm❤Maşallahinşallah hiç ummadıgı şekilde bebek haberimiz alırız bal perisi yasnaz sen ve diğerleri
Kürazımmmmmmmmmm neeeyyydddiiiyyyiiiinnHeyyyy
Allah korusun istemem ama o torunları gün gelir ona hayırsız olur ama iş işten geçtikten sonra anlarlarGeride fazla fazla torunu olduğu için hep bunlar canımGünaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?