- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.161
yemekte banada yapılcakk kalkamıyommmKalk yap kalkBen perde attim yıkanmaya oturma odamın camını perdesini yapıcam ev süpürülüp silincek yemek yapılcak
oyyy oyy oyyyyySarhoşummm oyyy oyy oyyyyy size sarhoşummm
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @coconatt @dut agaci @zorunlunick Wilma11 @Kahve __Kokusu
@ASSOSyal @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @MssPARE @Lavinia_84 @Yasnazmavikelebek34
benim yarı enerjimm sanaa gelsunnnn kelebekkkkoyyy oyy oyyyyy
Jou maşaAllah enerjine
benim içime öküz mü kaçtı noldu ya bende aşırı enerjik biriydim
hiç yaz kış farketmezdi herkes derdi kelebek ne kadar enerjiksin pozitifsin sana bakıp konuştukça içimiz açılıyor diye.benim yarı enerjimm sanaa gelsunnnn kelebekkkk
havadandır o
kışın daha çok enerjik olursunnn
Ben kalktım işler bitsin gelirimyemekte banada yapılcakk kalkamıyommm
suss beee yaşlanmak nerden çaktıı kafanııı pıçaklarummm haahiç yaz kış farketmezdi herkes derdi kelebek ne kadar enerjiksin pozitifsin sana bakıp konuştukça içimiz açılıyor diye.
jou yaşlanıyorum galiba
tamam bebişümm kolay gelsiinnBen kalktım işler bitsin gelirim
İşte damat evine yakıştıramıyorlar heralde kalmayıBurdaki ile aynı erkek cocukları neden üstün tutuyor ki evlat eşit degil mi
Bizde Hele kızlarının evine hiç kalmıyolar bak 7 senedir evliyim kaynanam üst katımda oturuyor anası babası hiç kamadı kaynanam annesine çok ısrar etti gel bizde kal diye yok ben oğlumda duracagım dedi durdu da gelini hiç bakmadı hele evde kombili kapatmış üşümüş sonra köye döndü işte vardir bunda bi hayır
kız pıçaklada kendime gelirim belkisuss beee yaşlanmak nerden çaktıı kafanııı pıçaklarummm haa
Eki Görüntüle 2899487
göreennn 80 yaşında sancak güyaaa
Hee iyi bari yasnazım. Herşeyde bir kısmet var işte geciktiriyorsa rabbim güzelleştiriyordurCanım benim günaydın bizim genetiklerimize bakıldı hiçbir problem yok. Bebeğimde çıkan hastalık genetik ya da kalıtsal değilmiş herkesin başına gelebilirmişDoktorun dediği tek şey şansızlık olmuş gelip sizi bulmuş
bunu kına günümde paylaşalım
Ben dün pazardan kadife kumaşı aldımkimi işi gücündeee benimde şu bulaşıklar fln varr
ayyyy ütü iş beni kurtarıyorr zaten ayda anfazla 1 2 kere yaparım hahahaBen dün pazardan kadife kumaşı aldım
4 mini yastıkları ölçüp dikmem lazımbide o var akşam
Çamaşırları katlanacak da var
Ütü de var anammm
Canım damat el oğluda gelin el kızı değil mi onlara göre ikisi de el. Tek fark geline istedikleri gibi davranıyorlar ama damatlarına gelince aman huzuru bozulmasın, rahatsız olmasınlar.. Tamam kalsınlar oğullarında ama geline de aynı davranmaları lazım yapıyorlar mı yapmıyorlar oysa ki gelinlerin kv ve kp bakma zorunlulukları yok bunu anlayamıyorlarBurdaki ile aynı erkek cocukları neden üstün tutuyor ki evlat eşit degil mi
Bizde Hele kızlarının evine hiç kalmıyolar bak 7 senedir evliyim kaynanam üst katımda oturuyor anası babası hiç kamadı kaynanam annesine çok ısrar etti gel bizde kal diye yok ben oğlumda duracagım dedi durdu da gelini hiç bakmadı hele evde kombili kapatmış üşümüş sonra köye döndü işte vardir bunda bi hayır
Hemde sürmeneeeeeeeeeeeeeeekız pıçaklada kendime gelirim belki
meloooommmm sennn rahatt olll kına gününde ben neler etcem nelerrrrbunu kına günümde paylaşalım
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa periimmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyyy kank kaybından giderim desene neyse vazgeçtim çok gencim ben yaşamak istiyorummmHemde sürmeneeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?