- 5 Haziran 2021
- 5.461
- 21.390
- 298
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.461
İyiyim canım ya fırsat yok girem buraSen nasulsun pek yoktun bugün
Zaten gerisi sahte olur gerçek kahve bol kafeinli olckYok ben sert severim bildiğimden sasmam
Naptın bugünİyiyim canım ya fırsat yok girem bura
Bir arkadaşım davet etti bugün yemeğe disardaydik ailecek gündüz de anca hazırlanma derdine düştümNaptın bugün
Oohh ne güzell valla dışarda yemek en sevdiğim yaBir arkadaşım davet etti bugün yemeğe disardaydik ailecek gündüz de anca hazırlanma derdine düştüm
Hiç sevmemOohh ne güzell valla dışarda yemek en sevdiğim ya
Aaaa bende dışarıyı seviyorum nedense yaa ama tabii hep cıkamıyoruz kocamda pek sevmediği içinHiç sevmemen güzeli evde masa donatma k ohhh mis gibi sarmalar corbalar
Vallahamıı çıkalumm yiyelumm yaaa bezdum evde ymeek yapmaktannnBenimdeeee
Bende yemek temizlik amann şu ev işlerinden yıllık izine çıkarsalar bizi ne var sanki,Vallahamıı çıkalumm yiyelumm yaaa bezdum evde ymeek yapmaktannn
Evet bencedeZaten gerisi sahte olur gerçek kahve bol kafeinli olck
Zukkumlarrr yaaaaBende yemek temizlik amann şu ev işlerinden yıllık izine çıkarsalar bizi ne var sanki,bu nasıl sektör izin yok sigorta yok
NoluyoGiderdinmi hele merakını
Pinoş geçen ayy ilkkez içtide yanlış hatırlamıyorsam sosyalim ona dedim giderdinmi diyeNoluyo
Meneksem sende kendine bol bol oku, suya felak nas oku içBen inanıyorum ya. Nazar ınsanı mezara da sokarmıs. Cıdden Allah kimseye yasatmasın
HeeePinoş geçen ayy ilkkez içtide yanlış hatırlamıyorsam sosyalim ona dedim giderdinmi diye
Senün ne derdin var hele sosyalimm içme ne lazumm sağa içmekk burakkkkHeeegidermiştir. Birgun bende gidercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?